22092020eylul Gece emzirmeyi nasıl bıraktıracam bı akıl verin nolur sadece aciktiginda emse iyi emzik niyetine beni emiyo emzik verdigimde ağzına ağlıyo atıyo yanından kalktığım an başlıyo ağlamaya 14 aylık kızım
Symailay 22092020eylul benim kızımda 14 aylık ve bu sıra uyanmaları da çok arttı. Önceden 2 sefer uyanırdı şimdi 6-7 ve memesiz asla uykuya geçmiyor. Gündüzleri de 5 dk bi meme istiyor ben artık bıraktırmaya çalışacağım 3 aydır böyle düzelir diye bekledim nafile.
mertalibrother 22092020eylul korona olduğunda mecburen ilaçlar yüzünden bir süre emzirmeyi kesmiştim gece gündüz Gündüz bir şekilde oyalandı ama gecelerimiz ilk 3 gün berbat geçti sonra ilaçları bırakınc emzirmeye devam ettim ama gündüz devam ettim geceyi kesmişken keseyim tamamen dedim ve 2 bucuk aydır gece emmiyor alıştı artık aramıyorda
1adana 22092020eylul biz 2 saat uygulaması yapıyoruz çok şükür şimdiden düzene bindi tavsiye ederim ilk günler zorluyor sonra alışıyor
Damdenal Maalesef bizde oyleyiz 9 aylik kizim. 3,4 sefer kalkiyor zaten gece 1 gibi anca uyuyor gev uyumasina ragmen sık klakiyor emzik veriyorul arada 10 dk gecleszn yine emmek istiyor, yat kalk yat kalk sabaha kadar beynim dönüyor
22092020eylul Symailay gece bu kadar çok acıkıyo olamaar biraz da alışkanlık aslında sizde mi yanında yatıyorsunuz
mertalibrother 22092020eylul piş piş sesi açıp yanında sırtını sıvazladım tabi ilk günler krız gecırdi agla agla ama sabırlı olup sadece uyumasını bekledim
22092020eylul Symailay şuan daha küçükler ama emsin istiyorum ben ama böyle gece beni emzik gibi emmesini değil gerçekten acıkınca kalksın yanında sürekli beni aramasın
1adana Yagmurasya 2 aylık olana kadar 60 ml mama verdim 2 saatte bir ama başlarda ağlıyor sürekli meme istiyor dişimizi sıktık alıştık doktor dedi ki sen sürekli ona verirsen seni emzik olarak görür saat koyacaksın ona göre şimdi 2 aylık olduk 90 a çıktık 3 saatte bir istiyor mesela bu gece 1 de uyuduk 4 te uyandı mamasını içti 7 de uyandı tekrar mamasını içti şimdi kalktı ben böyle geceyi çok rahat geçiriyorum tavsiye ederim
22092020eylul mertalibrother tahmin edebiliyorum ne kadar zorlandığını benim kızım gerçekten aşırı inat bilmiyorum o sürece gelince neler yaşarım
ikiprensannesii2 Ben komple keseceğim için ilk gündüzü kestim şimdi gece de sıra gündüzü kestikten sonra 5-6 defa uyanan çocuk şimdi gece 2 defa kalkıyor. Her şeyi yavaş yavaş uyguluyorum etkilenmesin diye çok şükür gündüz kolay oldu bakalım gece nasıl olacak
mertalibrother 22092020eylul benımki kadar inatçı degildir bence sabırla bekle yanında oldugunu hissettir o agladıkça okşa saçını sırtını ilk 1 haftayı unut sonra aglıyorlar yine ama bizim kararlı oldugumu artık anlıyorlar uyuyorlar birde uyandıkça su ver
Symailay 22092020eylul 1 yaşından sonra uzmanlar da gece beslenmesinin kesilmesini öneriyor aslında gastrit ve reflü hastalıklarına davet çıkarmasın ileride diye