Mutlubebis Merhaba herkese, kızıma sleepy kullanıyorum pişik falan yapmadı ama içerideki lastikleri iz yapıyor :( var mı bu durumu yaşayan ? Ve her bezde aynı sorun oluyor mu ?
Cakiremine931 Mutlubebis sleepy çok dar bi bez olduğu için iz ypıyor bnde yeni doğduğunda sleepy aldım aynı sorunu yasadım bacaklarında iz oluyodu içim gidiyodu görünce sıktığını düşünerek bi büyük numarasını aldım yine aynı snra molfix deneyim dedim molfix sin yarısı kadarmış meğer sleepy çok dar ve poposunda çok ıslaklık bırakıyormuş çildi hep ıslak şuan molfixe devam ediyorum gayet güzel memnunum en önemlisi cildi kuru bence bu sleepy met edildiği kadar bi bez değil akakası bile yok çok basit bişey
Mutlubebis 2mmom bir büyüğüne geçtik o da iz yaptı demekki oluyor dedim ama canı acıyor mu bende merak ediyorum 😞
2prenss_annesieliff_ Mutlubebis bnde sok un bezini kullaniyorum lastik izi cok yapiyor bnde baska bez e gecicem
Purple Mutlubebis bn prima kullandim snra molfixe gectm altini havalanriyorum tepiniyo dha kolay cikartiyo gazini iste hic pisik yok
Mutlubebis Cakiremine931 snybzkrt bende molfix deneyecektim biriniz iz yapıyor biriniz memnunum demişsiniz iyice karıştım şimdi 😅 eşim de sleepy 2 numaranın stoğunu yapmış 😑 olmazsa 1 paket molfix alıp deneyim 🤷🏻♀️
Mutlubebis Burcu35 4300 gram 1 numara kullanıyorduk 2 numaraya geçtim bacakları mı etli acaba diye o da yaptı
Ela07 Mutlubebis 4300 için 1 numara zaten çok küçükki ben 1 numarayı anca 15 gün falan kullandık sonra 2ye geçtik şuan kızım 2 aylık 5200 civarlarında 3 numara kullanıyorum 1 haftadır gayet iyi
Eslemmina Mutlubebis kızım 1 aylık oldu doğduğundan beri molfix kullanıyorum. Ben çok memnunum. Bebeğe bezi bağlamakta zorlandığım anda birden ikiye geçtik gayet rahat şuan
Cakiremine931 Mutlubebis ben memnum kaldım çocuktan çocuğada değişiklik gösterebilirmi bilmiyorum ama en azından pişik yapmıyor cildi kuru kalıyo
omeriminannesi Mutlubebis sleepy 2 numarasında sıkıntı var bence yaşıyordu ama 3 numarada sorun yasamadim