Bsrsyy94 Cgdmltr93 yemesine içmesinede yansıdı bu durum sürekli ağlıyor huysuzlanıyor 1 haftada alışsa alışırdı diye düşünüyorum
cankuzularim Bsrsyy94 bak sen cift uyku yaoma derdindesin diğer posttada 16 17 aylik cocuklari tek uykuya düşürme derdindeler😅😅 herkesin derdi farklı ben astım şükürler olsun rahatladım 😅😅😅 terfi aldim bu işten sukur olsun herkes saatinde uyuyor saatinde kalkıyor
Bsrsyy94 Deletedmom99886 umarım en kısa sürede alışır çünkü bende akşam olunca gerginliğiö hat safhada oluyor artık
Woody Bsrsyy94 1den biraz daha geç saatte uyutun. Kizin 3te yatıyor mesela 15 aylıkken 2 uyku yapıyordu kizim bu arada Ilki 12 gibi 2. 5 gibi
Bsrsyy94 Woody öyle bi deneyeyim belki daha uzun uyur ve gece uykusuna kadar diri tutar. Teşekkürler 🤗
YeniAnneIstanbul Bsrsyy94 Hollanda’da cogu cocuklu arkadasim asla 19:45den sonra uyutmuyor, bende 20:30den sonea uyutuyorum ama aslinda 19:45 almak istiyorum oyle deneyecem tek uykuya dusunce
Bsrsyy94 ymn2019 derdim tek çift değil zaten bünyesi buna hazır olmadığından dolayı çok huysuzlanıyor ve ağlıyor gece uykusuna kadar yarıp yırtıyor hem kendini hemde bizi
Merve87 Bsrsyy94 bizim de böyle başladı 15 aylık oğlum kendi bıraktı dediginiz gibi huysuzluk zirve oluyor ama 1-2 haftaya düzenini kuruyor kendi şuanda öğlen 1de yatıyor 1-1.5 saat uyuyor bazen nadir 2saati buluyor ama 2 saati gecirmiyor akşamda 20:30-21:00 arası yatıyor bebeğinize göre.hareket etmeniz en iyisi biraz sabırlı olmak gerekiyor kendi duzenlerini kurduklarında daha mutlu oluyorlar..