Mehmetmirza 1 ay 7 günlük bebisim uyumuyor anacım. Dalmiyor uykuya kafamı duvarlara vurucam az kaldı 😂 atak haftasi dedim bakalım yarın son günü gözüküyor 😂 bu nedensizce uyumamalar son buluyor mu tecrubeli anneler umut verin şu baciniza 🤷
Gamzeburkan Mehmetmirza umut vermeyi çok isterdim 1bucuk yaşında hiç sevmiyor uykuyu hiç sevmedi zaten umarım sizin bebis sever ilerde 🤦♀️
1ikizannesi Mehmetmirza ikizlerle 8 aydır uyku yok bana. Biri uyusa diğeri uyumaz ve anne hep uykusuz 🤦🏻♀️
Mehmetmirza Gamzeburkan aman tanrım koşarak uzaklasmak istiyorum 😂😂😂 Allah yardımcın olsun canım gerçekten aşırı zor
Pares Mehmetmirza 😄valla korkutmak istemem en baştan sevmedi uyumuyo hala sevmez uyumaz Allah düşmanımın başına vermesin uykusuzluğu 😢2 bilemedin 3 saat uyku uyuyorum sadece
Derya-Deniz Toprak_9388 benimde 8 buçuk aylık on gündür uykusu var ama uyumamak için direniyo iştahda yok sizde de öylemi
Mehmetmirza 1ikizannesi aman Allahım ikiz annelerine derinden bir saygı duyuyorum gerçekten ben bir tanesine bakamıyorum Allah güç kuvvet versin
Prensesannesi38 Mehmetmirza atak bitiyor diye çokta umutlanma öyle kolay kolay uykuları olmuyor bebişlerin ha 1 yaşından sonra biraz daha rahatlarsın ama bu seferde azı dişleri rahat bırakmıyor 17 aylıktan Selam 🖖
Masalmeva Mehmetmirza 1 aylikmi benim kiz 2 yasina girck hala uyumuyor 😂😂deliler hastanesine yatircaklar beni bu gidisle gundjz bide yaptiklarini hc demiyom cok huysuz arsiz bi kiz cocugu🤔
Toprak_9388 Derya-Deniz evet aynen oyle ıstahta azalma olmus ya, bır bebek uymaz mı uykısı cok kısa ama, harketlı