Nderin Didemm96 doktora gitmeniz lazım film çekiyorlar çizik derin mi değil mi diye kızımda yapmıştı antibiyotik krem kullandık 24 saat gözünü kapatmıştık
Chocoletebitter Didemm96 süt fayda etmez ki çapak değil ki bu, yırtmadan bahsediyorsunuz bir an önce doktora gitmeniz gerekiyo ciddi bişey bu
Utkucan Didemm96 siz iyi misiniz göze süt damlatılır mı Allah aşkına doktora gidin acilen bu göz yırtmasıda baya tehlikeli bir durum acilen bakılsın
Oyku_nisa Utkucan damlatılır tabiki anne sütü antibiyotik gibidir gozede damlatılır kulak ağrıyorsa kulağa da damlatılır hatta bebeğin yüzünü sütle sildigin zaman parlar besler bunları büyüklerimizden duyuyorduk ama artık doktorlarda aynı şeyi söylüyor
Didemm96 tugberk_oguz almanyadayim herhafta ebe geliyor kilo ölçümüne bakmaya ona sordum o sütümü koymami soyledi bakıldığında cizik gibi duruyor aslında 🙄
Klymeneninatlasi Bu forum beni deli çıkartacak. 🤦🏻♀️ Bacım yurt dışında ki hastanelerin acil servisleri yok mu gidiversene bir.
Selinsak Didemm96 aynı durumu benim de oğlumda da olmuştu bana da annem söyled evdeyken damlat diye damlattım sonrasında göz doktoruna gittik ve bir damla verdi ve kendi sütünü damlat bebek için en iyi ilaç o dedi . Bilip bilmeden çok boş yorum yapan var
Nderin Didemm96 süt damlatmak doğrumu bilmiyorum ama derinliği önemli demişti doktor bize etrafi kızarırsa hiç durmadan gidin derim
Utkucan Oyku_nisa son dönemde doktorlar bunun yanlış birşey olduğunu bangır bangır bağırıyor kusura bakma ama oğlum doğdu bir süre sonra gözleri çapaklanma ya başladı doktor masaj yap sakın ola ki süt damlatma demişti anne sütü antibiyotik falan değil enfeksiyonu zaman zaman ilerlettiği veya hiç faydası olmadığı her yerde yazıyor doktorlarda söylüyor eski devirlerde değiliz artık birde burda çizilen göz var ne kadr tehlikeli biliyor musunuz
Didemm96 Oyku_nisa icim rahatladi yemin ederim bi an kendimi boşlukta hissettim yanlis biseymi yaptim diye cok sagol canim
ybk2019 Oyku_nisa bide doğru yapmışsın diyorsun ya, ne kadar eminsin. Enfeksiyon demiyor yırtık diyor? Tıpta bile böyle bişey görülmedi. Bildiginiz yanlışları doğru gibi aksatmayın bari
ballitursu Didemm96 Geçmiş olsun göz doktoruna danışın bence ,göze süt damlatılmaz demişti göz doktorumuz çok yanlışmış benim bebeğim parmağını sokmuştu gözüme ,göz retinam çizilmiş meğer😣damla ile ⅔ güne düzeldi .
Oyku_nisa Utkucan valla benm bebegim göz hastaligini 2 ay çekti doktor damla verdi 2 ay kullandım hiçbir faydası olmadı akıyordu devamlı gözünü acamiyordu çapaklar gözünü kapatıyordu 2 ay sonra süt damlattim capaklari sutumle sildim ertesi günü İnanki hicbirseyi kalmadi geçti ve birdahada olmadı anne sütü herşeye iyi gelir ve doktorlarada güven olmuyor biri ayrı öteki ayrı konuşuyor boşversene sonuca bakarım ben
Oyku_nisa ybk2019 ben göz hastalığı için söylüyorum gerçi bakan hemşiresi de süt damlat demiş hemsireden daha mı iyi biliyorsunuz siz?