nelmali Haydinn minyatürümü doğurdum 😁 ayak parmaklarına kadar tıpa tıp ben sadece gözleri bir de kepçe kulakları babasına benzemiş 😅
Birdunyabircennetannesi Haydinn Babaaaaaaa 🙈🌈 Gözler ben bide yanaklar ben 🤷♀️ Amaaaaa cennet kuşum aynı annesiydi 🕊
Elifardenn Eşimden bi tane daha var 🤣evde…aynisi ama buyudkce nolur bilemem 😃solumda o sagimda bebişimiz ortada kalıyorum hangisiyle ilgilensem ..ikiside alingan biri bebe biri koca bebe🤣😃
Elifardenn Ada_Deniz ayni durum benimde oglan ayni babasi kaşları bi tek ben ama şikayetci deglm evde iki bebeyle ilgilenyrm🤣
Ada_Deniz Elifardenn bende değilim babasına benzemesine hiç bozulmuyorum 1 yaşına kadar kolik sıkıntısı çektik çok ağladı dışarda annem bu ağlamaya seni bu çocuğu kaçırıyorlar der derdi hiç bana benzemediği için şimdi 19 aylığız giderek daha da çok benziyor babasına 😂🥰
Narin9 Haydinn eşime de bana da benziyor sarışınlık kafa yapısı eşim geri kalan ben 😍eşime benzeten de var bana da görümcem hep senin sarışın halin der bana😊
Adakus1 Haydinn uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşım bile İnstagramdan ilk defa bu kadar bi bebek annesine benziyor kendini doğurmuşsun dedi🥰 çok şükür kaynanam bozuluyor sanki çok kötü birine benziyor gibi değişir büyüyünce diyor 😂
yagizinannesiiiiii Haydinn ay evet benimde oğlum oğlan kardeşime benziyor ama asla kabullenmiyorlar bizim tarafa benzediğini 😂
Remkoc Haydinn Babasına kaynıma kayınvalideme biraz görümcem biraz kayınpederime banada burnu benziyor 🤣🤣🤣
emsare Eşim esmer, ben kahve saç beyaz tenliyim. Bebeğimiz sarışın mavi gözlü. Babama benziyor ama babam yeşil gözlüydü. Hamileyken babamı kaybettim ismi de babamın ismi.
AlyaEce Haydinn ilk kızım kucukken aynı babaydı buyudukce benım kopyam oldu ikincide su an 2bucuk aylık yüzü ben sac baba buyuyunce oda bana benzesın🤣
DefneNil_ Haydinn babasının kopyası herkes küçük Muhammet diye seviyo kızımıı bi tek eltim ve kayınvalidem bana benzetiyor 😊
mcelik Haydinn ahahahah aynı durum bizde de mevcut 😅 bende çok istedim babasına benzesin diye ama aynı benim küçüklüğüm 😅