Annepandaa Haydinn eşimle ben kumral kahve gözlüyüz. Kızımız sarışın mavi gözlü gamzeli 😁 bakıcısımısınız diyen bile oldu. Bize hiç benzemiyor. Annemin tarafına ananem teyzemler dayımlara benziyo.
Aysecela Haydinn 😂😂ikizlerim var babalarına benziyorlar ben ve benim tarafım yokuz gibi bütün özellikler baba tarafındanmış hala amca falan ben sadece taşıyıcı yalnız değilsiniz yani ne yapalım gülüp geçicez bu duruma da 😂😂
ikicocukcokcocuk Haydinn bizde de durumlar öyle yabancı gören bile bana benzetir ama kaynanam hep ogluna kızına benzetir yanakları kızım çenesi oglum aynısının tıpkısı kızım gibisinden bende he diyip geçerim gerçekler acıdır nede olsa😂
Girlpower Haydinn ilk doğduğunda babasına benziyordu ama artık bana benziyormuş büyüdükçe öyle diyorlar🥰
Prensesminik42 Haydinn dogdugundann beri bana benzetiyordu herkes büyüdükce iyice bana benzedi eşim hiç alakası yok 😊😊
bikerem Haydinn ilkinde kayinvalidemi dogurdum,ikincide gorumcemi,ucuncude de kayinpederim ve esimin karisimini😁
Alacaaa Haydinn kizim babasina ve halasina benziyor özellikle halaya benziyor ben mutluyum bu durumdan gorumcem güzel çünkü ve cok iyidir 😄😄
Eymenege21 Elifffinnn10 erkek tarafı olarak sana benzetiyorlarsa ne mutlu benim kaynanamlar oğullarına hatta hep kayınlarıma benzetiyorlar ben hariç hep kendi taraflarına benziyor diyorlar bu arada biraz bana fazlasıyla babasına benziyor oğluşum
Ada_Deniz Haydinn kızım aynı Babası tipi huyu aynı eşim düşünün ayak yapısı bile aynı bana tek kaşları benziyor 🙄
Elifardenn Ada_Deniz ayni durum benimde oglan ayni babasi kaşları bi tek ben ama şikayetci deglm evde iki bebeyle ilgilenyrm🤣