Haydinn Medusafer valla kusura bakmasınlar görünen köy ortada kimseye yalan diyemem ilk zaman eşime benziyordu eşime benzesin zaten ama yalandan yok ona da benziyor demelerini anlamıyorum görümcem le inanın Alakası yok ah foto koysam şuraya 😂 öyle lohusa halimle beni düşünmeyip yapılanları düğün zamanlarını unutamıyorum o yüzden tabiki de benzesin istemem onların tarafına ve bunu eşimede dile getirdim o yüzden iyi ki ben diyorum eşime de benziyor biz de eşimle benziyoruz zaten ama eşim de annesine kardeşine pek benzemiyor başka yerlere çekmiş sanırım😂
Ysd Haydinn kızım huy olarak da tip olarak da aynı babasi eşime tipi benzesin istedim ama huyu az bana cekseymis hiperaktif bir çocuk 🤦🏻♀️
Elifinannesiiiiiiiiii Haydinn ilk doğdubyanıma getirdiler tıpkı bendi. Babasına zerre benzemiyordu. 3 ay 6 günlüğüz babasının tıpkısı oldu kızım şimdi zerre bana benzemiyor 😂
Denizzz88 Haydinn oğlum eşime ve abime benziyor ama genel olarak eşim yani abimi bilmeyenler direk eşime benzetiyor
Elfasy Haydinn benim kizim esime, erkek kardesime, babama, gorumceme, amcasinin kizina, en cokta bana benziyo ben haric heerkes ayni sen diyo ama ben benzatemiyorum hiccc 😔
prensler_-_ Babasına ve dedesine daha çok dedesine yanımdan geçmemiş miniğim bizde saskiniz ☺️ canı sag olsun yeter
Fatmanurnrt Haydinn aynı ya resmen bendi ki durum da hele ki ilk doğduğunda yok burnu aynı baba yok gözü aynı baba çene aynı baba şimdi toplanıp kilo alınca bana benziyor gören herkes da bana benzetiyor arkadaş çevrem falan ki çok iyi bilirler kayınvalidem dışında herkes bana benzetiyor güzelliği sana benziyor diyor bana bide yanaklarını başka bana benzetmiyor bende bebeklik resmimi attım aile gurubuna bakın masal aynı ben yazdım 😂😂😂 cevap vermedi 😁😁 yüzünün yuvarlaklığı da görümcemin bebekliğine benziyormuş ne alaka dedim görümcemi severim 1 tane zaten bebekliğinde gerçekten çok tatlı ama alakası bile yok görümcemin bebekliği sarışın ve kıvırcık benim kızda öyle bişey söz konusu değil 😂😂😂
Haydinn Fatmanurnrt kız bunlar niye kabullenemiyorlar ki 😂 bide benim ki komşuyu kapıdan geçirirken aynı diyor kızıma benziyor onun küçüklüğüne yav he he diyesim geliyor 😂