sokomel Haydinn ultrasonda aşırı derece baba idi. şu an bana çok benzetiyorlar ben de güldüğünde kendi bebeklik çocukluk fotolarıma benzetiyorum. uyurken de babasına benziyor. 😂
Epifenomen-gkc Haydinn malesef 🤪 huy olarak kopyamı doğurduğum doğrudur karakteri davranışları aynı ben ama tip olarak hiçbir şey almamış 🤭
Haydinn Epifenomen-gkc huyuda bana benzer inşallah valla o da çok önemli bir şey eşim daha saf iyi niyetli 😂
Alperinannesiii Haydinn bana benziyor herkeste öyle söylüyor kaynanam da oglum seni çok sevmiş sana benzedi diyor 🙈
Yazannesi1 Haydinn Hamileyken hep inşallah herşeyi eşime benzer burnu ve kulakları dışında diyordum öyle oldu 😂 burnu ve kulakları bana benziyor şimdilik 😌 tabi karakteride bana benzesin istiyorum canım kendim ama daha küçük karalteri yok daha 😂
Yazannesi1 Haydinn yaa teşekkür ederim 🌸🌸kaynanalara bakmayın lütfen komşuya benzetirler geline benzetmezler 😂😂😂
Elifmoms Haydinn ilk kızım eşime benziyor doğdugunda da aynı eşimdi 2 yaşına girdi hala aynı 😂 bir de 1.5 aylık kızım var bu bana benziyor 😎 yarı yarıya bölüştük 😂