MasalMavi Eda1990 hadi ya bide bamya yemeyi düşünsene ben onuda denemiştim 🙏🏽 Bilirim o korkuyu 1 hafta çektim allah acilen şifa versin
Eda1990 MasalMavi ben gecen seneden beri cekiyorum tuvaletim gelicek die odum kopuyor ciktim mi tuvalete bagriyorum acilde igne yaptilar en son cok zor bamyayi yicem ole yemegini dimi simdi bamya yoktur heralde
MasalMavi Eda1990 ben kurusunu alıp yapmıştım 1 hafta boyunca yedin incirle kaysı suyunuda içince bişey kalmamıştı bi umut şifa allahtan dene canım
Eda1990 cinar2304 kremin adi ultraproct cnm datanabildigin sicaklikta suya oturuyon kurulayip masaj yaparak suruyosun ama bu krem artik uretilmiyo dedi doktor bn elimdekini kullaniyorum
Yusufyigit-1 Eda1990 aynı bende kullanamıyorum kullandığımda aşırı kabızlık yapıyor doktoruma sordum bişey olmaz kullanma dedi
Deletedmom0510 Eda1990 neler yiyorsunuz yemek olarak bende sezeryan oldum ama yemek olarak ne yemem gerek bilmiyorum ve yemeye korkuyorum daha 5 gun oldu olalı
Eda1990 Deletedmom0510 ben corba komposto kepek ekmegi yogurt kahvaltida peynir zeytin domates salatalik bunlar wallaha bi bu aksam barbunya yogurt yedim ins gaz yapmaz kizima ekmek yemedim