Eda1990 Kizlar sezeryandan sonra kan ilaci icmeyen varmi bende makat catlagi var suan onun tedavisini goruyorum ve kan ilaci kullanamiyorum kabiz olmamam gerekiyor kullanmasam bisey olurmu baska caresi warmi acaba
Elizbkrc Eda1990 Canım ben kullanmadım çok başım döndü gözüm karadı halsiz düştüm galan belki ondandır dedim başladım sonra pek sevmem ilaç kullanmayı bir daha bıraktım şimdi aşırı saçım dökülüyor yeniden başladım inşallah faydası olur 😔 imkanın varsa kullan bence vücut bir süre sonra belli ediyor
MasalMavi Eda1990 bende hiç kullanmadım alerji yaptı ama kabızlığın in kuru incirle kayısıyı kaynat komposto olarak iç sabah akşam 1 haftaya birşeyin kalmaz allahın izniyle hemde çok güzel süt yapıyo 🙏🏽
Eda1990 Elizbkrc kullanamiyorum direk kabiz oluyorum suan kullanmadanda kabizim afedersin zeytin yagi kullaniyorum siringayla agridan oluyorum
Umutegem Bende kullanmadım cnm ama siyah kuru üzüm bol bol yedim çok şükür skntim yoktu bide ben talesemi tasiyicisiym
Eda1990 MasalMavi walla kayisi ve erik hosafi yaptilar iciyorum sabah sicak su iciyorum yok yani kati seyler yemiyorum kepek ekmegi yiyorum naptiysam olmuyo tuvaletim gelicek die korkar oldum
Elizbkrc Eda1990 hangi kan hapını kullanıyorsun ? Gyno ferro sanol kullanıyorum kabız yapmıyor daha önceki yapıyordu
Elizbkrc Eda1990 hangi kan hapını kullanıyorsun ? Gyno ferro sanol kullanıyorum kabız yapmıyor daha önceki yapıyordu
Deletedmom0510 Eda1990 affedersiniz bimşeg sorucam ama yanlış anlamayın beni sezeryandan sonra ne kadar sure sonra buyuk abdeste çıktınız
MasalMavi Eda1990 hadi ya bide bamya yemeyi düşünsene ben onuda denemiştim 🙏🏽 Bilirim o korkuyu 1 hafta çektim allah acilen şifa versin
Eda1990 MerveAtalay iyi bari renginde bi solgunluk oldumu bna rengim sari gelio 13 gunluguz daha yeni diemiki
MerveAtalay Eda1990 evet yeni diye ben hamileligim boyunca kullandim zaten hep kansizligim vardi ama doktirum kullanma dedi cunku bana cok kilo aldiriyor kan ve vitamin ilaclari 25 kilo aldim hamilelikte cok yemememe surekli yuruyus yapmama ragmen canim
MerveAtalay Eda1990 ben 1 aya kadar sapsari gezdim goren nolmus sana diuordu gecti ama yinede etkilemiyim seni her insanin bunyesi farkli doktoruna bir sor istersen canim