Deletedmom5284 Bilemiyorum pekmez için çok erken birde zannımca pekmek ısıtılıp verilmemeliymiş yani öyle duydum hiç yapmadığım için araştırmadım doğrusunu bilen varsa aydınlatabilir bizi 😍
Monaroka Ceylanergen Pekmez 1 yaşa kadar yasak diye biliyorum vermeyin daha çok küçük. Doktora götürdünüz mü?
Hep_mi_uykusuz Ceylanergen bizde fayda etmedi ama pekmezi kaynatma derim.Birde tikanikligi varsa wick sicak suya attim odasina koydum cok faydasini gordum
Balarisi_melisEla Ceylanergen kurumuş ayva yaprağı.çok iyi geliyor 3.4 adet kuru yaprağı 5.dk kaynat sonra altını kapatıp 5 dk dinlensin içir ,ben tereyağ pekmez yapmadim bilmiyorum
hickimse1 Ceylanergen bebeğim 4 ay 16 günlük. 1 haftadır aynı şikayetleri bizde yaşadık. Terayağını ısıttım pekmezi kaynatmadan ısıttım. Şırıngayla verdim bebeğime. Doktorumun tavsiyesiyle prospan doğal öksürük şurubu verdim. Bugün balgam atmaya başladı. Öksürüğü yok denecek kadar az. Geçmiş olsun.
Ceylanergen hickimse1 balgamı kusmaylamı çıkartıyor ? Bir de bende prospan kullanıyorum ama ⅔ gündür kullanıyorum öksürüğü sanki bugün fazla ama boğazında balgam var gibi
hickimse1 Ceylanergen ha birde burun tıkanıklığı öksürüğü tetiklermiş. Burnunu serum fizyolojikle aç derim. Dr. Osman Gönülal burun temizliği videosunu izlemeni tavsiye ederim.
Alptugunannesi06 Ceylanergen 6-7 diş sarımsağı ezin üstünü geçecek kadar zeytin yağı koyun bir kaç saat sonra ayaklarının tabanına sürün çorap giydirin.çok geçmiş olsun.Tereyağ alerji yapabilir bebeğinize
-1590sinem 3,5 aylık bebeğe su bile verilmiyor pekmez diyorsunuz bide bi doktorunuza sorun yapan var die yapmanız gerekmez
Utkucan Ceylanergen henüz çok erken ek gıdaya başlamamış bebeğe biranda bunları veremezsin çocuğu kötü etkiler doktora götürün ilaç versin
Ohaezgi Ceylanergen 4.5 aylıkken ek gıdaya başladık pekmez kullanıyorum kızıma o zamandan beri tatlılarına şeker koymuyorum diye şuan 9 aylık pekmezdenmidir bilmem kan değerleri çok çok iyi maşallah yasak falan değil yasak olan bal canım ama tabi tereyağ pekmeZ ağır gelirmi bilmiyorum 3.5 aylık ya