Denizpoyrazz Yorgunanne07 tel soktum canim uzun baya tel takılıyor tıkalı olan yerlere. Tarhana bu kadar katilasir mi ya keşke şu tutmadan peçeteye falan alsaydım
Denizpoyrazz seheriko olmado sabah esim gelince o yapicak mecbur. Simdi pglum uyuyor sese uyanabilir ama dediğiniz gibi sabah yapariz
Ogullarinaasikanne Denizpoyrazz karbonaz limon tuzu dökün uzerine uzaktan ama sicak su koyun acar bence. Yada yarin lavabo acici alabilirsiniz
Mmeelliikkeee Lavoba açıcılar var sıcak suyla dökülüyor marketlerde vs var sabah alırsınız.. yada önce pompalayın yukarıdan sonra alttan sökün hortumu kova bişi koyun pislikler dökülür tıkayan giderde kalan şeylerin bi kısmı.. ama açıcı garanti çözer
Denizpoyrazz Mmeelliikkeee canim yazdım ya zaten lavabo acici diye. Yaptim yani olmadi. İnşallah düzelir ya
Sarikuzumalp Denizpoyrazz Eşimde çay dökmüş dü lavaboya tıkandı kaynar su ile lavabo açıcı denedik olmadı lavabonun altına kova koyup boruyu çıkardı tıkanan çayları çıkardık tekrar taktı bu şekilde düzeldi.
Denizpoyrazz Sarikuzumalp evet sabah esim oyle yapsın bari ya açılmıyor sinir oldum inşallah düzelir. Bende çok dikkat ederim normalde cay vs dökmem hiç ama tarhana bildiğiniz toz tarhana nasil tıkadı anlamadım.
Teemo07 Denizpoyrazz lavabonun tüm deliklerinden içeri pipeti sokun. İttirince Takılıyor zaten. Biraz oynadığınızda orda kalanları daha da aşağı itmiş oluyorsunuz. Kaynar su döküp deneyin Bi. Ben hep öyle yapıyorum. Çok zorlanırsam lavabo aç kullanıyorum.
Sarikuzumalp Denizpoyrazz Tarhana ıslanınca topak topak oluyor ya canım öyle olmuştur. Tek çare açmak sanırım sabah açsın. Bide lavaboda birikmiş su varsa şuan boruyu açmadan boşalt ki boru açılınca su boşalmasın aşağıdan.
Denizinannesi52 Denizpoyrazz 2 yemek kaşığı kaya tuzu 2 yemek kaşığı karbonat dök çaydanlık da su kaynat dök kaynar kaynar açılır ben öyle açmıştım