Elifnisa20 Defnem2303 15 aylıkken basladm canım ben beni emmeyi yasınd abıraktı sonra bi süre mamayla zar zor devam ettim kabul etmedi mamayı tadını begenmedi sanırım sonra süte gectim suan 20 aylıyız hala beriyorum 100 ml öglen uykusunda 150/200 de gece uyumadan veriyorum bazen öglen içmiyo ama günlük rutin iki
Unknown Defnem2303 Oğlum 16 aylık. Henüz vermedim. Sütü direkt vermek yerine fermente olmuş yoğurt, ayran, kefir gibi ürünlerin daha yararlı olduğunu düşünüyorum.
Bibebisgordumsanki Mbal Hiç derken nasıl yani emmeyi birakinca falab vermeyecek misiniz süt. Bi sebebi var mi bilgi almak açısından soruyorum.
Defnem2303 Elifnisa20 benim kızım 8 aylık 3.aydan beri mama kullanıyoruz acaba erkenden başlayan var mıdır diye merak ettimde
Mbal Bibebisgordumsanki yok vermeyeceğim. İzmir çocuk doktoru hesabı var instagramda onun postlarında inek sütünün zararları diye paylaşımları var. Bilimsel dayanaklarıyla anlatıyor. Bir inceleyin. 🙏🏻🌷
Gmze1998 Defnem2303 1 yaşına gelmeden önce verilmemesi gerekiyor dedi doktor çünkü kansızlık ve demir eksikliği yapıyor alerjen bir besin 14 15 aylıkken başladık sabahları 180 ml akşamı 180 ml 2 defa 500 ml sinir sağlık ocağında kilo takibi yapıldı aynı zamanda kilo almış mama vermene gerek yok dedi doktor tavsiyesiyle başladık
Elifnisa20 Defnem2303 bende bi yaşından önce verilmemesi taraftarıyım bildikler varki diyolar sen biraz daha bekle canım az kalmıs zaten yasına yasından sonra yavas yavas baslarsın bence 🙏
Bebegimm1 Defnem2303 1 yasına giricek vermeyi dusunmuyorum bir faydasi yok kansizlik yapabiliyor 2 yasına kadar mama vericem
Defnem2303 Unknown evet kesinlikle biliyorum ama benim kızım mamayı çok tüketiyor onu azaltsın istiyorum aslında
Elfydr Defnem2303 inek sütünün bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Kizim 15 aylik hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum.
masalcik Defnem2303 kızım 2 15 buçuk aylık ben de hiç vermedim vermeui de düşünmüyorum .öyle sanıldığı gibi bı faydası yokmuş sütün,üstüne bir de kansızlık yapıyor, yoğurt,ayran,kefir,peynir bunlar çok çok daha sağlıklı zaten gerekli kalsiyum için .
Defnem2303 masalcik evet biliyorum zaten peynir yiyor şuan yoğurdu pek sevemedi ama mama çok içiyor kızım
Unknown Defnem2303 Mama kullanan annelerden tecrübesini paylaşanlar olur mutlaka. Mama konusunda pek bir bilgim yok. 🌸
Mbal Defnem2303 9.5 ay sağarak besledim sadece anne sütüyle. Sonra birkaç problem oldu süt kesildi ben ilaçla başlamak zorunda kaldım. Mama içiyor artık. 🤷🏼♀️