Elifbeyzam Kızlar merhaba, benim kızım 10.5 aylık eline birsey verdigimde sıkıp mıncırıyor ağzına çok goturmuyor goturse de doyacak kadar yemiyor bazen pütürlü yiyor ama iki gündür sürekli öğürüyor hatya sabah öğürdü ve kustu. Nasıl yapıcam nasıl alıştırıcam.
Mircet Elifbeyzam tadımlar bitince eline vermeye başladım ama bende destekledim bi yandan blw bi yandan anam babam usulü😂 8 aylıkken pankekle birlikte tabularımızı yıktık 😂 15 aylık kaşık çatal kullanıyor gayet güzel tabi ki döke saça ama siz alan yaratmazsanız yapması için teşfik etmezseniz bu süre uzar gider
Mbal Elifbeyzam bir kere çok kustu burnundan geldi tıkandı. 112 yi aradık ben komşuların kapılarını yumrukluyordum yardım edin diye. Hastaneye götürdük. Bir şeyi yoktu çok şükür ancak geçen bir bebek mandalina emerken boğazına kaçmış. Kurtaramadık dedi doktor. 9 aylıktı. O günden beri püre veriyorum. Eline verince ağzına götürmüyor zaten. Ama kara kara da düşünüyorum ne olacak diye. 10 aylık oldu.
Elifbeyzam Ardahsyn o bende daha pimpirikli biraz öksürük öğ dese hemen fırlıyor yerinden sürekli ağzına bak ağzına bak bişey varmı bende korkuyorum daha çok
Deletedmom5284 Ben blw değil çatal kaşığa teşvik ettim her zaman isterse elinede alıyor ama öncelik hep çatal kaşıktı yapa yapa öğrendi 16 aylık şimdi çatal kullanabiliyo
Deletedmom5284 BihterZiyagil valla bişey uygulamadım gülüm ❤️ eline verdim çatalı gösterdim böyle batırcan diye yapa yapa öğrendi, ek gıdaya geçtiğinden beri veriyorum
Elifbeyzam Mircet Evet uzuyor daha onceleri denediim pankek tarzı bende baktım yemiyor kilosuda düşük olunca ben yedirdim hep
Elifbeyzam Deletedmom5284 biraz Benim yapimda sabırsız yerlej kırık olmasın iki yemedi diye vazgeçiyorum
Nurrrsss Mbal ilk yardım videoları izleyin iyice öğrenin nasıl kurtarıldıgını ozaman bişey olmaz inşallah
Elifbeyzam Mbal Aynen bende duydukca böyle seyler korkuyorum zaten fazla öğürüyor su bile icince öldürüp duruyor eline bisey versem diş kaşıma hırsına hepsini ağzına sokuyor
Elifbeyzam Mircet 😂😂 temizlemek zor geliyor heralde bana ellerini heryere surer saçına başına üstüne 😂😂 yerlere atar
Mircet Elifbeyzam köfte karnıbahar brokoli patatesleri dilim dilim kesip fırına atıyorum mesela patates püresini hayatta yemez ama öyle patatese bayılıyor ama kesinlikle kuru meyveleri eline vermiyorum 15 aylık olmasına rağmen mandalinayı üzümü zeytinin kabuklarını soyuyorum.Benimde karşı apartmanımda bi bebek öldü 8 aylıkken boğazına kaçan yemek yüzünden veriyorum ama çok çok dikkatli tabiri cahizse gözümü kırpmıyorum
Elifbeyzam Nurrrsss İnsallah baktım aslında ama öyle birşey olunca insan hen panikliyor eşimde sağlıkçı aslında ama o da çok korkuyor 🙄
Mbal Nurrrsss ya yaptık aslında ama boğazına bir şey kaçmadı ki kusmuğu kaçtı burnuna. Çok telaşlandık mahvoldum 😭