birtutamsac ilkerinannesi uykusuz kalmayı ☺️ Öğlen 1-2 lere kadar uyuyan ben sabah ezanıyla ayaktayız 🤩
Balkizlarim ilkerinannesi Superman gibiyim ipi nereye atsam oraya ucasim geliyor ve 4 ocakta birden yemek yapmayı öğretti evlatlarımız iyi ki var onlarsiz bir hicim 🤲💛 düzen onlar için herşeyimle örnek olmaya çalışıyorum 🌼😻 temizlik olsun , dini bilgiler olsun vs vs uzar gider 💐⚡⚡
zumrazz Caglarass aynen gerçekten de öyle hatta ve hatta bebekten çok diğer insanlara sabretmeyi öğreniyormuş insan. 😏
Ayse_nurzeliss Caglarass benimde Hele ki cok sinirli olan ben🤣 beynimin içi kaynasa da sabrım musade etmiyo artık
thebeautyqueen ilkerinannesi Ev içinde depar atmayı öğretti vallahi. Evi süpürürken bir bakıyorum banyoyu yıkamaya başlamışım. 😂
tenceretavakuskana ilkerinannesi sıkmaktan dıslerımın kırılabılcegını ogrettı arkadakı dıslerım sıkmaktan kırıldı cocuklarımın bana ılerde dıs borcu var😂😂
fn2827 tenceretavakuskana hahhayy😁😁😁onu bi geçcen o dediğin çok zor.Ama hayırlı evlat olursa merhametli olursa yaparlar. Rabbim tüm çocuklarımıza vicdan merhamet dillerinde dua yüreklerinde Allah korkusu olmayı nasip etsin inşallah
Miniksncp ilkerinannesi Sabrı, sonsuz sevgiyi, fedakarlığı , 2 elle bi çok poşet çanta tutarken aynı zamanda bebek arabası kullanmayı, soğuk yemek ve çay içmeyi,1 saat içinde yemek yapıp ortalığı toplamayı dahada gider😂
BalkizimBaloglum2 Büyük konusmamayi,kendinden feragat etmeyi,uykusuzluğun öldürmeyecegini karşılıksız sevgiyi öğretti
minikyavrumm ilkerinannesi öncelikle annemin kıymetini öğretti. Annem bizlere bana ve kardeşlerime hep öncelik verirdi kendine bisey almazdı sevmiyorum derdi hep bize yapardı iyi bi yemek yaptığında kendisi dünden kalan yemeği yerdi canım annem evlat sevgisinin bambaşka bisey olduğunu öğretti önceliğimin evlâdım olduğunu öğretti güzel bi gelecek ve güzel huylu karakterli bi evlat yetiştirmek için elinden gelenin fazlasını yapmayı öğretti öğretiyorda bütün evlatlarımiz huzur ve sevgi içinde büyüsün he birde atom karınca gibi olmayı öğretti yavrum uyurken hızlı hızlı yapmam gerekenleri öğretti canım yavrum iyiki annelik duygusunu bana tatdirdin Iyiki benim evladımsin 🥰