Kuzeybabyy Mustela kullanıyorum ama oğlumun saçları ertesi günü yağlanıyor ve güzel kokmuyor kısaca temiz durmuyor çok terleyen bebek oda sebebli ama sanki temizlenmiyor hissi veriyor artık ve değiştirmek istiyorum önerileri beklerim 🥰
Reyna Kuzeybabyy ben ilk 1 yıl mustela kullandım sonra kokusu için daline geçtim 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım göz de yakmıyor
Noname21 Kuzeybabyy mustela benimkine de hiç iyi gelmedi. Konak falan oldu. Sebamed kullanıyorum ben uzun zamandır. Memnunm
Metehan123 Agarta kullaniyorum hem icerigi temiz hem de saclarina iyi geldi 8 aydir kullaniyorum hicbir sorun da yasamadim sukur
Kuzeybabyy irva bübcheni seviyorum işk doğdugunda kullanmıştım ama egzama başlayınca mustelaya geçmiştik sağolun 😇
gocebebirbayan Kuzeybabyy 10 aydır kullanıyoruz doğurduğundan beri mustelayı. Bebeğime çok iyi geliyor 🤗
antropologanne Kuzeybabyy Bu sebeple hipp aldim, henüz kullanmaya baslamadim. Ins yarin yikayip bakacagim😂
Winnithepooh irva vallahi bende ilk basladim begendim ama içeriği kötü diyenler oluyor baby sensitive içerik temiz herkes hepsi kötü sanıyor 😁🤷♀️ başka ürün alacaktım bitmişti riske giremedim devam ettim tekrardan