Songulayaz Kızlar aldim yaptım oğluma 6 aylık ama tarhana bana acı gibi geldi sanki yoksa bana mı öyle geliyo anlamadim kullana warmi alan
Hazal Songulayaz 2 defa aldım ilki normaldi 2. Aldıgımı acıydı kızım yiyemedi benm bile yerken agzım yandı çocuk nasl yesin artık e bebekten hamm almıyorum. Makarnavitmadan yogurtlu tarhana aldm severek yiyor çok güzel
ARZU83 Songulayaz Bende hamm bebek tarhanası aldım tadına bakınca bi acılık geldi evet ama çok çok acı olmadı için içirdim ben. İkinci aldığım tarhanada ise hiç acılık yok.
Alyanur Songulayaz banada aci gibi geliyor ama.yediriyorum ya cok.tepkisi olmadığı icin ama.aci evet gibisi fazla
KaSeAy Alyask Aynen dimi gecen annemle konustuk bize size kendi yedigimz tarhanayı yaptk dedi. Gerci kendi yedikleri gibi yağlı tuzlu yapıyolarms ama nayse🤦🏻♀️
Zeynar Ben makarna lutfenden aldım cok guzel yiyor.Makarnavitma'da da var bebek tarhanasi.Instagramdan sayfalarina bakabilirsiniz.
patayam Bugün ilk defa bende tarhana çorbası yaptım. Ebebekten almıştım hamm marka. Kızıma yedirmeden önce kendim denedim. İyi ki de denemişim acı resmen. Benim bile midemi yaktı