Markiust_ Kizlar bu dogru mu ? Tecrube ettiniz mi ? 13 aylık hala gece 253728 kere uyaniyor emmeye kalkıyor. Yani sabaha kadar ağzından düşmüyor diyebilirim. Bennn ne zamannn kesintisiz uyuyacağımmmmmmm 😭
ballicorek_ahmet Markiust_ bende hep duyuyorum her onume gelen bunu söylüyor 19 aylik oldu yeni biraktirmaya başlıyorum
Badem Markiust_ 23 aylık kızım, hala gece uyanıyor bende 24 e kadar sabretmeye çalışıyorumm. Sizin için daha çok erken bence çok küçük daha, kesmeden bir çözüm bulabilirsiniz inşallah
bundlebeach ballicorek_ahmet neler yapiyosunuz peki ? Yada basladiniz mi ? O kadar aliskanlik halindeki heran heryerde cok zorlaniyorum daha 14 ayina yeni girecek ama 🙄
Nesya Markiust_ Emzik aliyosa gece meme icn uyandignda emzik verin yada su verin meme icin uyaniyodur acliktan cok alışkanlık olsbilir yani basarsbilirsnz gece emmeyi kesin emme aliskanligi giderse uyanmayabilir
Bebekkokulu Markiust_ kızım 2 yaşına girecek1 ay sonra geceleri öle artık sık sık uyanma yapmıyor ama düşkün memeye bırakamıyoruz bir türlü
minikbaykus Markiust_ 22 aylık on iki de uyudu 1 de Esim işten geldiğinde besigine yatır dedi. Yani 1 de kucagimdaymis yine kalkmış . Onu hatirlamiyorum bile. 3ü beş geçe kalktık su an oturyoz. Benim bünye alıştı artık
Waris Markiust_ kızım hiçbir zaman çok güzel emmedi beni. Yaşını doldurunca da tamamen gece beslenmesini kestim. Şu an 15 aylık. Bir dönem çok güzel uyuyor hatta bazen bütün gece uyanmıyor. Bazen de saat başı kalkıyor. Yok ataktı yok dişti. En az 2 yaşına kadat bu böyle gidiyor galiba🤷🏻♀️
Zera Markiust_ Memeyi kesince salla beni anne diye uyaniyordu simdi 3 yasina girecek gece yine uyanip yanimda uyu anne diye kalkiyor😂
Mrvgkn 23 aylıkken Memeden kestim gece sadece 1 kere uyanıyor bazen hiç uyanmıyor ama kesmeden önce 4 5 kere uyanıyordu neredeyse
Defnesarem Markiust_ 10 gün önce ermzirme olayı bitti. Bizde 13.5 aylığız ama bitmedi gece kalkmaları 2 kere mama içiyor 😅
Nik_mik_yok Defnesarem Gece mamayı da kesin bence 2 ile başlayıp çoğalıyor gittikçe . İlk cocugumda yaptım o hatayı bende . Şimdi hiç bişey vermiyorum. Su içip devam ediyoruz geceye
Defnesarem Nik_mik_yok suyu denemedim ama asla uyumuyor içmeyince sallayarak uyutuyorum bide bacaklarımi hissetmiyorum mecburen yine içiyor 😓
Minik1anne Markiust_ 16 aylık bir bebesi olan ve sizin durumunuzda olan ben😕 ahahah bu arada cuk cuk demenize çok güldüm gece gece😂😂 kesintisiz uyumayı 17 ay önce bıraktım malesef😕