use_use Merhabalar kurutma makinası alacağım ve fikirlerinize ihtiyacım var🌸 Sizler hangi çamaşır kurutma makinasını kullanıyorsunuz ? Artıları eksileri neler ?
Defne2021 use_use Arçelik kullanıyorum 1 ay oldu alalı ama çok iyi oldu benim için balkonum küçüktü yıka kurut ve yerine kaldır çok rahatlık
mercimeksmom use_use grundig 8 kg olanı kullanıyorum, hayatımda yaptığım en iyi yatırımlardan😊 çok memnunım , 1 makine çamaşırdan çıkardığı tozu görünce neden daha önce almamışım dedim zira hepsini ciğerlerimize çekiyoruz 🥺
use_use Tabi siz anneleri tarafından size emanet çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama
use_use Momster Hangi modeli peki? Bir de ne kadar sürede kurutuyor? Çamaşırlar çok kırışık oluyor mu kurutma sonrası ?
use_use Badem Hangi modeli acaba? Ne kadar sürede kurutuyor ? Kurutma sonrası buruşukluk durumu nedir?
Momster use_use model numarası o kadar uzun ki EW7H458ST. Ben çok araştırdım. Electrolux kurutma makinalarının şahı. Zaten kurutmaya dair bir çok teknolojiye onlar bulmuş. Benim çamaşırlarım kupkuru çıkıyor. Attığınız çamaşırın kilogramına kumaş türünün farklılığına makina da hangi programda sıktırdığınıza göre değişir tabii ki süresi. Ben her daim 800 devirde sıktırırım. Kurutma makinasını çok buruşmaması için ağzına kadarsa doldurmam. Maksimum 1.5 saatte kurutmuştur heralde şu zamana kadar. Kuruluk miktarınızı kendiniz seçiyorsunuz. Dolap kuruluğunu seçtiğinizde tamamıyla kupkuru çıkarıyor bazen programın süresinide aşıyor. Ben evde giydiğimiz dışarda gündelik giydiğimiz şeyler falan direkt katlayıp dolaba koyuyorum ama bir çok şeyine ütülüyorum o da kendi istediğim için
use_use Defne2021 Hangi modeli acaba? Ne kadar sürede kurutuyor ? Kurutma sonrası buruşukluk durumu nedir?
Gamzezzzz Defne2021 bende 1 aydır arçelık kullanıyorum pekı size elektrik ne kadar yansıdı resmen 100 TL yansımış bırde az elektrik yakandan aldık