DuyguDefne07 Merhaba hanımlar, kullandığı koşu bandından memnun olan ya da önerebileceği bi marka var mı? Almak istiyorum ama sıfır bilgi 😂
Demetbulut DuyguDefne07 gün içinde yeterince koşuyorum 🤭 kullanmayo hiç düşğnmedim 🙃🤪bilgim yok üstte kalsın
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi DuyguDefne07 Bende manyetik koşu bandı var. Ses yapmıyor elektirik yakmıyor ikinci el almıştım mis gibi😂
Yagmur46 DuyguDefne07 walkingpad A1 oto👌 yürüyüş bandı diye geçiyor ama koşu bandı. Trendyol da var araştırın derim bi. Ben çok memnunum. Uygulaması da var, yaptığınız kalori,katettiginiz yol, attığınız adım kaydediliyor. Fonksiyonel bir ürün yani
Laden DuyguDefne07 merhaba canımız annemiz, platformumuzda sadece anne&bebek ürünü satışına müsaade ettiğimiz için postunuz düzenlenmiştir bilginize🌺
DuyguDefne07 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi markası nedir acaba ben hiç bir fikrim yok inanın sadece görsel bakıyorum resmen 😂
DuyguDefne07 Yagmur46 https://ty.gl/22hrk3sxhl bu mu acaba dediğiniz. Kumanda olayı varmış sanırım çabuk bozuluyor diyorlar. Sizde oldu mu hiç ?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi DuyguDefne07 Markasına şuan bakamam unuttum ya. Altis miydi neydi😂 Biraz yokuş gibi düz değil daha çok kalori yaktırıyor. Kendi yürüme hızına bağlı olarak hızlanabiliyorsun. Ağırlık seçme ayarı var. Pilli falan işte kaç dakika yurudun vs gosteriyor. 20 dakika da su içindesin garanti. 😂 https://www.google.com/search?q=manyetik+ko%C5%9Fu+band%C4%B1+altis&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=sinxv&sxsrf=AOaemvJQnFLQ_ObZqDvAsuc2iO1N_OCGuQ:1637958284964&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiMge2N7rb0AhXzR_EDHe6CDEYQ_AUoAnoECAIQAg&biw=393&bih=720&dpr=2.75#imgrc=i309CjMtJa2h9M Bendeki bu
Yagmur46 yigitalpveannesi_ Kayma derken küçük sağa sola kayabiliyor koşunuzun hızina göre,o durumda kalibrasyon gerekiyor o da çok basit bir işlem zaten 😇 kendi alyan anahtarı var onunla birkaç sn lik bi işlem
Yagmur46 DuyguDefne07 Evet bu benimki. Kumanda ile de kontrol edilebiliyor telefondan da kontrol edilebiliyor. Ben ikisinden de bi sorun yaşamadım valla. Aktif bi şekilde de kullanıyorum.
Yagmur46 DuyguDefne07 Rica ederim 🤗 ben de bazı yorumları görünce tereddüt ettim ama bayadir da kullanıyorum memnunum da . Umarım içinize siner