Kkizilay2 Arkadaşlar bugün 14 günlüğüz ve hala göbeğimiz düşmedi, bayram tatili olduğu için hastaneye de gidemiyoruz, bizim gibi düşmesi uzun süren oldu mı ?
Cinarasaf Kkizilay2 20. Günde düştü sonra içinde parça kalmış yaktılar 2 günde bi şimdi 43 günlük yeni kapandı göbeği eczaneden göbek bağı için alkol aldım onu kullanmasaydim daha düşmezdi
Kkizilay2 Cinarasaf huzursuzluk oluyor muydu bebeğiniz de, bizim ki bi kaç gündür huzursuzlanıyor acaba o yüzden mi diyorum
Cinarasaf Kkizilay2 çok oluyordu tabi banyo yaptırmayın dediler sonra yaptırmadım baktım çocuk koktu bantı yaptırdım alkol sktm akşamına dusru
Elifsaresmom Kkizilay2 hayır göbeği düşene kadar banyo yasaktı. Enfeksiyon kapıyormuş su değdiği zaman
Elifdurumerve Bize doktor bi sprey verdi her gün banyodan sonra sıkıp steril mendille kuruladık 5.gün düşmüştü size verilmedi mi sprey
Kkizilay2 ElifHazal biraz akıntı var ama ne akıntısı bilmiyorum, iltihap gibi değil de yara sulanmış gibi
Didem27 Elifsaresmom aynen bizede onu dedi bizde gobeginin dusmesini bekliyoruz ozamn yikiycaz pasaklı oglusumuzu😂😍
Kkizilay2 Rabiaszlik bazıların 4-5 günde düşüyor nedenn bizim ki böyle uzadı acaba, sizde bi sorun yok değil mi
Rabiaszlik Kkizilay2 yok hayır allaha şükür olması doktor bi krem vermişti sadece hafif koku vardı göbek bağında o kadar. Kimisi bebek yeteri kadar duymadığı için falan diyor da zannetmiyorum ben sutum gelene kadar mama takviyesi yapmıştım doyuyordu bebegim
Pamukseker_Annesi Merhabalar benim kizimin 4.gununde düştü 2.günü banyo yaptirdik likit temizleyici alip onu sıktık 4.gunu kendiliginden dustu bence banyonun etkisi oldugunu dusunuyorum ve o likit temizleyiciyi mutlaka sıkın canı yanmıyor
Kkizilay2 Pamukseker_Annesi bizde 3. Gün yaptırdık sonra bekledik baktık düşmüyor 10. Gün tekrar başladık banyo yapmaya
Kkizilay2 ElifHazal acile gittik de haftaiçi polikliniğe getirin dedi değerlerine bakılması lazım olabilir dedi
Kkizilay2 Rabiaszlik benim ki de doymuyor olamaz çünkü habire bezini dolduruyor, onunla alakası yok bence
DorukAtadry Kkizilay2 bizim de 12.gün düşmüştü doktorumuz 3 haftaya kadar olabiliyor demişti ondan sonrası anormal, 3 haftaya kadar normal karşılamıyormuş.