1adana Kızlar eczaneden 185 TL ye alıyorum 800 gram internet sayfasından daha uygun güvenli yer var mı bildiğiniz ?
gocebebirbayan 1adana Migros’ta bile 154.90 800 g. Ben migrostan alıyordum ama buradaki güvenilir bir market zincirinde 136 tl olduğunu gördüm ordan alıyorum
Seval-19 1adana Canim Getir uygulamasını indirip ordan uygun fiyata da alabilirsin indirim kullanıp ben ordan aliyorum mamayi 120 civarına aliyorum
1adana gocebebirbayan Migros internet sayfasında var mı acaba ben ilçede kalıyorum küçük yer Migros yok
Teemo07 1adana bizim burda da yeni açıldı önceden bende e bebekten alıyordum ile gidip. Ondan önce de marketlerden alıyordum
gocebebirbayan 1adana Migros sanal markette var canım. Bende sanal marketten alıyordum uzak çünkü bana da. Adana dasın sanırım bende Osmaniye deyim. Hangi ilçedesin bacım
Teemo07 1adana ben migros tan alıyorum canım 154 TL.. E bebekten falan al bence daha da zamlanacak diyorlar zaten.
gocebebirbayan 1adana orası yukarda mı kalıyor benim yüreğir şeytan Ceyhan da akrabalarım var eşim de Ceyhan lı 🤗
Mucize21 1adana bende 2 numara kullanıyorum normalde markette 800 gr 150 tlye alıyorum trendyoldan 112 ye aldım ileri tarihli orijinal geldi
Sevdakargi 1adana internetten alma bence ben en ufak bi etiket sipariş ediyorum yanlış geliyor mamayı da riske atma eczaneden al yada bulduğun satıcının güvenilir olması lazım
1adana Sevdakargi ya ben Van gevaşta kalıyorum çok küçük bazen olmuyor mama toplu alabilirmiyim diye internetten almak istiyorum
Yagmursonrasitoprakkokusu 1adana kaç numara kullanıyorsunuz? Benim elimde 1 kilo hiç açılmamış ileri tarihli 3 numara var. Buradan satışa çıkardım hatta uyguna fiyata. İlgilenirseniz fotoğraf falan atabilirim
gocebebirbayan ikizlerinannesi2985 güvenilir bir site mi 🙍🏻♀️ Ben bebek ve gıda ürünlerini güvenemiyorum ya