Miraccbaby59s brokoli afiyet olsun şimdiden kerevizin tam tarifini alabilirmiyim acaba bende de sap ve yaprak kısımları var çöpe atmak istemedim bende yemeğini yaparım en azından
-Minik- Ecre123 O kadar kolay ki aaa bu muydu diyceksin shsj😂 Önce makarnayı haşladım sonra bir tencereye ince doğradığım ıspanakları koydum hafif çevirdim ve içine peyniri koydum biraz daha kavurup makarnayı ekledim. Bu kadar kolay ve basit ve ben ilk defa yaptım bebeğim bayılarak yedi😂☺️
Mircet Erdemir fırında soslu tavuk ve pirinç pilavı 😂 3 haftadır pazara gitmiyoruz stokları tükettim yazın zor oluyor yapması ama baya idare ediyoruz.Dondurucu da hafiflemiş oldu
Erdemir Mircet bende aynı ya pazara gitmedim buzlukları boşaltmaya çalışıyorum artık yer almıyor koymaya
Ecre123 Prensescik basıl fırsat buluyorsunuz ya ben evi temizleyen kadar akşam oluyor çocuklarla anca 2 çeşit birde yapsam zoraki bi tatlı çıkartmaya çalışırım oda en basitinden olacak tatlılar 😚😍
Prensescik Ecre123 bendede 2 çocuk var biri 2.5 yaşında biri 2.5 aylık kaynanamla altlı ustluyuz bugün büyük kızımı aldı dolastirmak icin öyle yapabildim bide elim hızlıdir yemek konusunda
baloglum2 Erdemir fırında tavuk pirzola şehriyeli bulgur pilavı cacık turşu tatlı olarak da soğuk baklava aldı eşim🌸
Lacasadekader Erdemir dünden kalan kuru fasulye pilav var bugun yapmadim yemek o yüzden ama yarın lahmacun yapicam oğlum istedi
Ecre123 Prensescik çok iyi canım kolay gelsin düşünüyormuşsun eskiden annelerimiz nasıl baş ediyordu herseyde ya ben temizlik yapsam yemek kalıyor mutlaka bişey kalıyo😊
Erdemir Merve-miray kolik bebek olduğu için kimyonda atsan fayda etmez 😂 olsun canım elbet yiycem birgün 😂
Miraccbaby59s Erdemir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 yemek kaşığı zaytinyağ yada sıvıyağ 1 adet kuru soğan 2.3 adet yeşil biber 3 adet domates 1 diş sarımsak 1tatlı kaşığı biber veya domates salçası 1 çay kaşığı fesleğen pulbiber tuz yarım paket makarna makarnanın üzerini geçecek kadar sıcak su yapılış: soğan biber domatesler sarımsak küçük küçük doğranır ilk önce biber ve soğan hafif kavrulur sonra domates ve sarımsak ekle domates biraz eriyince salça ve baharatları tuzu ekle kaynamaya başlayınca makarnayı ilave et karıştır sıcak suyunu dök pişmeye bırak bu kadar canım istersen sosu ayrı makarnayı ayrı yapabilirsin makarna pişince sosla karıştırabilirsin