elmadilimim Sleepwalker gerçekten çıldıracağım ya şu tecavüzcülere bi idam getiremedilerya Allah topunun belasını versin şu yaşımda daha neler duyacağız iğrenç ya iğrençç
bikerem Deletedmom896 you tube kanalinda vatandaş erdal var,o anlatiyir ve dede yani asil baba bugun hapishanede sislenerek öldürulmus,muslumenin abisi intihar etmis ana yaşıyor,ve daha kotusu kadin buyuk kizinin kaynindan oldugunu söylemiş
BusraDefneozel bikerem anasinin gozu daha neler 😱 aklimi kaybederm dahasi olursa zaten aklimdan hic cikmiyor bu olay kucucuk kizim var bakmaya kiyamiyorum bu nasil insanlik 2,5 yasinda bebek ya nasil nefsi ister nasil yirtilmadan ölur o bebek ya bebek nasil bi ölüm bu 😓
bikerem Deletedmom896 yüreğim paramparca,bu nasil is herkesin kadinla iliskisi mi var,Allahim aklim almiyor
bikerem BusraDefneozel yemjn ederim icim yanıyor,yalan olsun haberler sadece soguktan ölsün bari dedirten insanlik yerin dibine batsin,kopsun kiyamet. Yayin yasagi gelmesinden belliydj belki dahasi bile vardir
Tugbatugba123 yildizligece içim yanıyor günlerdir. Biz evlerimizde otururken o çocuk kim bilir neler çekti 3 yıldır :( ve şuan kim bilir bunu yaşayan ne kadar çok çocuk var. Bizim gücümüz yetmiyor Allah’ım bu melekleri korusun 🙏😔
Nicemother yildizligece canım sanırım doğru değilmiş bugün Müge Anlı; Müslüm’e olayında yılsonuna kadar yayın yasağı olduğu için bildiklerimi şu an aktaramıyorum ama size sadece şunu söyleyeyim var birkaç olay ama şu an çıkan haberler doğru değil dedi…
Gmze1998 Deletedmom896 Muslume öldükten sonra o dedenin yüzüne annesi nasıl baktı aile biliyor dedenin goturdugunu anne ters yönü aratmis zaten anne babadan bir damla göz yaşı bile gelmiyordu caliyla kapatmış üstünü taşların arasına gizlemis bulunmasin diye o anne o adamin nasıl yüzüne baktın be kadin yanında durabildin
Duyguss21 Boğazım düğüm düğüm resmen nefret ettim ben bu cağdan insanligimdan o kadar korkuyorum ki erkeği kızı yaşlısı genci kalmadi kimin başına kim ne getirir bilemez hale geldik rabbim cumlemizin yavrularını korusun insallah vah gidene
Tugbatugba123 Deletedmom896 sana katılıyorum. Kaç yıldır insan çocuklarınin halini birinde farketmiyorsa ikincisinde farkeder. Hadi kendini koruyamadi insan çocuklarına bunun yapilmasina nasıl göz yumar. Adalet var polis var şikayetçi olursun bukadsr basit. Hiç mi bir şey bilmiyorsun okadar mi cahilsin insam o pisliği öldürür yine çocuklarını korur ya