Umay12 nntok teşekkür ederim sizinde gayet iyi almış bence. Hala neden karnımda kilo almadığını bilemiyoruz biz bi sorunum yoktu hiç nasip böyleymiş toparladı lar ya şükür ki
nntok Umay12 benimde almadı bi de 2 hafta geriden geliyordu hep ama sizin bana göre baya iyi benm düşük geldi biraz bana :(
nntok Umay12 ya 1 aydır meme reddi var yani şöyle mayısıkken meme alıyor ayıkken asla almıyor birazda ona bağlıyorum gerçi almadığı zöaan sağıp veriyorum Onla alakalı mıdır sizce
Umay12 nntok anne sütü alıyor yine de her çocuk farklı oluyor ya sizinki de gayet sağlıklı bence kilo olarak takılmayın
ipekbocugu Guzelkiz aynı bizimki de 3600 doğdu, 4 ay sonunda 8 kg idi. 4 ay 12 günlük şimdi kaç bilmiyorum.
cansuakyz Happyturuncu 5500 civarındaydı şimdi 5 ay 6 günlük olduk 6800 gr. İlk 3 ay kilo almı yavaştı sonradan artmaya başladı ama kilo alımı bebekten bebeğe göre değişir
Yclcnbz Benim kızım 3 ay 26 günlük birkaç gün önce doktora gittik. 7200 kg 68 cm. Her bebeğin gelişimi farklı bunu göz önünde bulundurmak lazım. Mesela bebeğim dönmeye başlamadı daha artık dönmesi lazım ama dönmedi niyeti de yok gibi 😬😂
Happyturuncu Yclcnbz oğlum tam 4 ay 1 günlük yana dönüyor sadece :) çok uğraşırsa yüzüstü öyle dönüyor