Mdmd Şimdi gördüm müslümenin dedesi babası çıkmış 😳 Annesi kocası askerdeyken kayinbabasinin kendisine tecavüz ettiğini söylemiş. Hatta bazı haberlerde Muslume’nin de istismara uğradığı yazıyor inşallah doğru değildir 😔
Merve50 Mdmd kanım dondu yaa bu nasıl bir şeydir dünyanın sonu geliyor resmen yaşanacak bir dünya kalmadı hayvan kadın çocuk demeden zevklerini tatmin etmeye çalışan bir Topluluk var nasıl iğrenç bir çağda yaşıyoruz
Ogullarinaasikanne Mdmd ablasinin videosunu izlediniz mi ? Allah sevdigi kullarini yanina erken alir boylesi daha iyi oldu dedi. Allah belasini versin oyle kocaninda oyle dedeninde oyle hayatinda
kaymakliekmekkadayifi Mdmd instagramda bir yorum muslumenin olum sebebi tecavüz kaynakli kan kaybindan yaziyor bu dogru mu ben cok fazla bir yerde bulamadim da.
dinle_beni_bi Ogullarinaasikanne o ablaya da tecavüz etmiş olabilir mi diye düşünüyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ normal değil bu aile.
Gediz-01 Mdmd şimdi baktım da haberde dedesi babası çıktı diyor bu doğru mu ya nasıl olur aklımı kaybedecegim
minimilena Mdmd çocuk 3 yaşında kadının kocası askere gidecek yaşta olmuyor ki o zamanlar nasıl askerde iken oluyor anlamadım ya. Vah gidene
Mdmd minimilena Baska bir çocuğu daha dedesinden o yüzden sanırım bundan şüphelenip DNA örneği aliyorlar
dinle_beni_bi Mdmd evet yırtılma varmış müslüme de. Böyle şeyleri konuşmaya bile korkuyorum aslında. Ama gerçekleri de saklamak suçu hafifletmek bana göre