Enda1204 Zuzuuuu Nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya yıldık iğrendik korkuyoruz 😐 Evlat yetiştirmeye korkar olduk Allah’ım korusun tüm çocuklarımızı 🤲
anneogulllll Şaka olsun ya nasıl Bi insanlık şerefsiz adam valla günlerdir müslümeye üzülüyorum Bn tüp bebekle hamile kaldım bunlarda bulup sahip çıkmıyorlar yavrum benim Allah bilir neler çekti de öldü😔😪
tkolcak Zuzuuuu Ben dedesini görunce direkt dedesine.benzetmistim ama bu kadarını düşünmemistim 😱 meğer babasıymış. Allah belanizi versin beee
Deletedmom636262 Zuzuuuu artık torunlarını da mı sevdiremeyecez dedelerine bu nasıl mide bulandırıcı durum nasıl iğrençlik hayvanlar bizde daha medeni
avokadosever Zuzuuuu kimi kimden kendimizi neyden nasıl koruyacaz artık şaştık böyle bir şey de olmuş yA başımıza taş yağsa yeri🥺
avokadosever Zuzuuuu öyle gerçekten ya emanet ediyor sana oğlun giderken gelin demek kızın demek şerefsiz adam 😞 o kıza ne yaptı acaba
avokadosever Zuzuuuu öyle gerçekten ya emanet ediyor sana oğlun giderken gelin demek kızın demek şerefsiz adam 😞 o kıza ne yaptı acaba
Vanilyaaa Zuzuuuu iyide müslüme 2.5 yaşında kadının 7 çocuğu var nasıl askerdeyken oluyormus adam geç mi gitmiş askere ?
Tuti29 Zuzuuuu kadın kocam askerdeyken kayınpederim tecavüz etti diye ifade vermiş az önce okudum tüylerim diken diken oldu yazık
Theend Zuzuuuu bende şimdi gördüm şok oldum ya. Allah belasını versin şrfsiz pislik. Onun seyinden asıp öldürmek gerekir moruk
Deletedmom636262 Dedimolabilir 2. Çocuğu istiyordum asla istemiyorum 🤦♀️ Bu dünyaya çocuk getirilmez