Tbaltn 21 aylık kızım gece sürekli uyanıyor. 2 saatte bir veya yarım saatte bir uyanıyor az bısey emiyor su içiyor geri yatıyor. Neden böyle oluyor anlamış değilim yat uyu sürekli neden uyanırsın ki 😭 bu durumla karşılaşan anneler var mı ? Varsa ne gibi önerileriniz Var ??
Sandall_ Tbaltn benimkide 22 aylık benimki de sürekli uyanıyor ama emiyor hala sırf alışkanlığı için kalkıyor
Celaparslan Tbaltn maalesef benimkide şuanda aynı durum etmese bile sürekli uyanıyor sürekli kıvranıyor çok zor günler şuanda hiç böyle olmazdı bizim
Toprak_2019 Tbaltn 25 aylık oğlum var 10 gündür bizde aynıyız uyaniuo emiyo su iciyo yatiyo ama sabaha kadar böyle besigindede yatmiyo sabaha kadar aramızda yatiyo
Tbaltn Masalmmmmmm bebeklerin 4. Aydan sonra düzeliyor uykusu umarım düzelir sizde güzelce uyursunuz 🌸
Tbaltn Sandall_ benim kızımda öyle ama emmesede kalkıyor diyen çok tamamen alıskanlık gerçekten nasıl düzelticez onu bılmıyorum 🥱
Urasdeniz38 24 aylik oglum…ayni sıkıntı bizde de var…benim oglum emmiyorda…dunde gece yarisi aglama krizi tuttu susturuna kadar sabah oldu…haftada birde mutlaka aglama ekleniyor…
Tbaltn Urasdeniz38 ben emiyor diye ona bağlıyordum ama demek ki alıskanlık gibi bişey ağlamasıda cok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun 😢
ENA Kimden duysam aynısı 21 aydan sonra 2 yaşına kadar uykular rezil oluyormuş yeniden. Usandım artık 18. aydayız yeni düzene soktum ve biliyorum tekrar berbat olacak… Ne zaman tamamen düzene girecekler Yarabbim off of…
Tbaltn ENA 2 yaş mı var daha ya 😢😢 uyumayı özledim ya gerçekten 2 saat deliksiz uykuya hasret kaldım 🥱
Tbaltn ENA 2 yaş mı var daha ya 😢😢 uyumayı özledim ya gerçekten 2 saat deliksiz uykuya hasret kaldım 🥱
Alpnes Biz de 7,5 aylık durmuyor uyumuyor gece neredeyse 10 dk da bir ilgilendim başımı yastığa koyduğum an tekrar uyanıyor. Bir de hastayım ne berbat bir haldeyim var ya uykusuzum artık aşırı gerginleştim. Dua edin annelerim
Kbraisik Alpnes alın bendende o kadar benim bebeğimde 7 buçuk aylık aynı birebir anlattıgınız şeyleri yaşıyoruz hatta dün post açtım bununla ilgili üstüne bende sizin gibi hastayım çok zor çok Allah bizlere kolaylık versin 😢🙏🏻
elifclkklp Alpnes benim bebeğimde 7 aylık aynı sorun bizde de var neden oluyor anlamıyorum gaz diye düşünmeye başladım artık
Alpnes elifclkklp bugün dışarı çıkardım hasta halimle parkta uzaktan oynayanları izlesin belki sakinler dedim.. ı ıh eve geldik aynen tam gaz devam .. diş e yoruyorum artık.. inşallah bi sebebi vardır
Alpnes Kbraisik size de çok geçmiş olsun, benim etrafımda kimse de yok ki azcık sen bak bi saat uyuyayım.. gece saat 2 den beri ayaktayım bu saat oldu.. inşallah kısa sürede geçer bu süreç sizin de .. Allah evlatlarımıza sakinlik güzel uykular bizlere de sabır versin..
Tbaltn Toprak_2019 Benim kızımda öyle aramızda yatıyor beşiğinde yatmıyor napıcamı gerçekten bilemiyorum umarım düzelir 🥱
Tbaltn mino01 nasıl bıraktırdınız acaba ? Emiyor ben su vermeye calısıyorum anladığı an yatağı tekmelemeye başlıyor😭😭
mino01 Tbaltn sabrederek. Kaç uyandı ağladı ama sabrettim vermedim. Ama şöyle bişey var, şefkatle sonladırma diye. Benim oğlum emmiyordu 6 aylıkken bıraktı. Mama içiyordu gece yani o yüzden aşırı zor olmadı benim.