minikturta Zyneepemree ay biz 2 aylıkken hicbir türlü uyumuyorduk şimdide gecesi gündüzüne karıştı 😂😂😂
Annesininprensesi55 minikturta Kendini sallattırıyo gözler kapalı ve ben 3 haftadır sabaha kadar uyumuyorum
minikturta Annesininprensesi55 şekerim ben 4 aydır uyumuyorum sabahlara kadar neler çektim şu 1 buçuk haftadır biraz gündüzleri uyuyor yoksa ida yok 5de yatiyo 11de kalkiyo bu zamandada 3 4 kere kalkıyordu. Doktorun biri kanda veya idrar yollarında enfeksiyon varsa oda uyutmaz demişti ama ben baktirmadim sen baktirdin mi hiç
Annesininprensesi55 minikturta Evet bizde var idrar yolu enfeksiyonu maalesef çok geç öğrendik 4 aydır günlük toplasan 4 saat uyumuyorum bazen hiç yani
Annesininprensesi55 minikturta Hayır eski tip değil beşiğimiz memlekette vardı burda yapamıyorum deneyince kızıyo
Metehan123 4 aylik atagi hayatimin en berbat donemiydi valla yastigi agzima tikayip avazimin ciktigi kadar bagirdigimi bilirim 😂 geciyo bacim sabir gunduz uzun sure uyumaaina izin verme 1 saati gecmesin uykusu 3 4 uyku yapiyosa azaltmay8 dene bide