Nihal1341 Önemli olan hangi sınıf olduğu bem kiradayım eb sahibi taktırmış benimkide Kumtel ama a sınıfı hiç iyi değil bence alırken sınıfına bakın derim
Kelebek1407 Bugraninannesi_ kumtel marka çok iyi bir marka değildir. Biz anneme almıştık şans eseri 4 yıldır kullanıyor ama çok şikayet duyduk.
tineanigra Bugraninannesi_ pinti ev sahibi kumtel takmış fırını turbosuz leş hiç bir ayarı düzgün değil ocağı cam olanlardan değil ama düğmeleri vs aşırı adi ocağın sıcağından eridi yağ çöz döküp sildiğim tüm alanın boyası çıktı
Bugraninannesi_ Damlatahaata alırsam zaten beyaz alacağım mutfak dolapları ve beyaz eşyam beyaz olduğu için teşekkürler tavsiyeniz için 😊
ikiprensannesii2 Bugraninannesi_ Biz evlendiğimiz dönem arçelik almıştık 3 sene olacak çok memnunum açıkcası bana temizliği daha kolay geliyor umarım patlama gibi bir durum yaşamam
Bugraninannesi_ ikiprensannesii2 arcelik güzel bir marka ama şuan onu alacak durumda değilim o yuzdend aha uygun birsey tercih ediyorum. Yeni eve tasinma falan da olacağı için masraf çok bu ara 😬😔
Yusufmirza Bugraninannesi_ yok canım ya bişey olmaz korkma bende cam kullanıyorum farklı bir markanın. 1 buçuk yıldır bir sorun yaşamadım yani
Mircet Bugraninannesi_ cam ankastresini değilde normal gözlğ olanını kullanıyor kaynımlar gayet iyi komşumda memnun
luppoyanak Bugraninannesi_ yeni evliyim benim dairede takılıydı kumtel bim’in onu kullandım benim hatam fırının kapağını kırdım temizlerken ama kullanırken çok memnunum güzel pişiriyor hemen ısınıyor sadece aspiratör çok leke yağ tutuyor hergün sil aynı gri o kısım
1ipekgibi- Bugraninannesi_ BİM’den aldım Kumtel hiç memnun değilim kesinlikle tavsiye etmem çakmakları eridi içi çok kötü bildiğin sac temizlenmiyor yAni neresinden tutarsan tut elinde kalır sakın olma.benim imkanım olsa söküp atacam
1ipekgibi- Bugraninannesi_ şok a falan da geliyor başka markalar uygun fiyatlı arıyorsan bide onlara bak istersen tam bilmiyorum