Serzeyy Kizlar merhaba, oğluma sleepy kullanıyorum ancak tasirma yapiyor numarasını da büyüttüğüm halde. 2o tanesi 45 tl bide biraz fazla geldi bana açıkçası pek bilmiyorum fiyatları ama. Bana uygun bebek bezi marklarini söyleyebilir misiniz?
Matmazellll Serzeyy sleepy kullanıyorum bende şuan öncesinde soffio kullandm A101 bezi tavsiye ederm uygun da .
Saziyersin Serzeyy babyturco kullanıyorum en başından beri ama tek sıkıntı marketlerde bulamıyorum İnternet üzerinden toplu alınca baya indirimli oluyor gecen 240 tanesini 150 tl ye aldim kalmadığında minies alıyorum
momandad_16 Serzeyy sleepy daha uygundu sanki ben hep trendyoldan ve hepsi buradadan alıyorum indirimlerle çok uyguna geliyo en son 300 adet bezi 181 tl ye almıştım kampanyayla ondan öncekilerde 120 adet 80 tl gibi fiyatlara aldım
[silindi] Serzeyy bebeğim 11 aylık olacak bu zamana kadar hep e bebeğin kendi markası olan baby me kullandım çok memnunum ama baby turco denemek istedim aldım ondan da çok memnunum tek sorun baby turco bir tik küçük oluyor kullandığın numaranın 1 beden büyüğünü almakta fayda var bide arkadaşım kullanmış ben kullanmadım henüz a 101 in kendi markası bebeland onu da denemek istiyorum
Mucize21 Dün daha açtım bununla ilgili post bende önlem botanik kullanıyorum dün indirme girdi 56tane 39 tlye geliyo ve 3 taneden fazla verilince sepette %20 indirim oluyo yani ben 4 paket verdim 224 tanesini 136ya aldım 4 numara ama bizim