AseLBebek26 Klnccc Bende son iki aydır ayda iki kez adet olmaya başladım doğum yapalı 10 ay oldu hala düzensiz bende sebebini bilmiyorum, bir türlü doktora da gidemedim bunun için
Klnccc AseLBebek26 ikinci defa olunca korku sardı 16 ay oldu doğum yapalı 6 aylıkken adet görmeye başlamıştım hiç böyle bişey olmamıştı son 2 aydır değişik
AseLBebek26 Klnccc bende aynen beş ay olduğunda adet görmeye başladım benimde iki seferdir böyle araştırdım birşey bulamadım pek aslında doktora gitmek lazim gidemedim de belki bilgisi olan daha önce yasayan biri cikar 🌸
hunilimomm Klnccc benim de 3 ay kadar adetim gecikti ve uzamıştı 10 gün gecikirdim 4 gün adet olurdum yada 11 gün adet olurdum erken gelirdi hormon bozuklugu varmış biraz o yüzden olabilir sizin de
Klnccc hunilimomm araştırdım çok kötü şeyler yazıyor inşallah normaldir hormon bozukluğu falan olsun razıyım
AseLBebek26 Klnccc kez az önce tekrar adet oldum ben bu üçüncü oldu benim ayda iki kez olduğum bende korkmaya başladım doktora gideceğim hafta içi senin randevun ne zaman canım gidince sende yazarmisin sonucu
Klnccc AseLBebek26 haftaya gideceğim tabiki yazarım sizde yazarsanız sevinirim inşallah önemli bişey yoktur 🤲
RainOverMe AseLBebek26 gebelık durumun falan olabılır mı ya benım kuzenım oyleydı gebe cıktı bel agrısı falan da cok oluyordu.
AseLBebek26 Klnccc bende randevu açılmasını bekliyorum açılır açılmaz bende haftaya gideceğim tamamdır tabiki yazarım haberlselim bu arada birşey soracağım size Bunun dışında şiddetli sırt ağrılarınız varmı sizin de benim doğumdan beri şiddetli sırt ağrılarım var uykudan uyandıracak ve yatağa sırtımı koyamayacak kadar :((
Klnccc AseLBebek26 evet sırtımda böbreklerin olduğu her iki tarafın ağırıyor covit ve doğumdan sonra oldu sort üstü yatayım uyanınca desteksiz kalkamıyorum ama neyden kaynaklı bilmiyorum belki de covit in bıraktığı eser
RainOverMe Cok gecmıs olsun bır arkadasımın oyle olmus halen de oyle devam edıyor yıllardır. Cocuk da dogurmadı ama aldırdı mı hıc sormadım, Bır seyı yok kendınızı korkutmayın. Guzel sonuclar alırsınız umarım. Üstte kalsın belkı bılen bırılerı vardır🤗🙏🏻🌺
AseLBebek26 RainOverMe Cok teşekkür ederim canım inşallah🌸🙏 belki daha önce yasayan birileri vardır, benim tek şikayetim kanama değil aslında bıçak saplanır gibi geçmeyen şiddetli sırt ağrılarmda var 10 ay oldu dogum yapalı ihmal ettim gitmedim
tkolcak Klnccc İki adet tarihinizin arasında kaç gün var. Doğum kontrol ilacı kullanıyor musunuz onlarda böyle seyler yapıyor. Kötü düşüncelere kapılmayın. Düzensizlikler olabilir arada
AseLBebek26 tkolcak Ben kullanmıyorum doğum kontrol hapı iki adet tarihim arasında benim 10 gün oluyor hep sonra yine oluyorum
Klnccc tkolcak doğum kontrol ilacı kullanmıyorum regl tarihlerin de hiç şaşmaz aslında 25 inde olduysa diğer ay aynı gün ve saati de şaşmaz ama 2 aydır düzensiz
AseLBebek26 RainOverMe Benim yaklaşık doğum sonrasi 10 aydır var şiddetli bel sancılarım hamilelik olamaz oyuzden
RainOverMe AseLBebek26 ben de dogumdan sonra gıtmedım cunku cocugum durmuyor normal kontrole de mı gıtmedınız benım gıbı. Bel agrısı benım kuzen hamıleyken oldu adet goruyrdu hamıleyken yanı. Ne demek 🤗🌺moralınızı bozmayın sakın her yazana bakıp ınanmayın, abim hastalık hastası olacaktı ısrar ettım bakmayı bıraktı. Ama yegenım oyle malesef ınternettekıne bakmaktan kendı kendıne teshıs koyup duruyor🤯