Klnccc Evet 2 aydır bu düzensizliği yaşıyorum geçen ay normaldir belki dedim ama bu ay aynısı olunca korkmaya başladım ya kötü bişeyse devlete randevu aldım bekliyorum aynı durumu yaşıyanlar oldu mu neden olabilir merak ettim yazarsanız sevinirim
AseLBebek26 Klnccc Bende son iki aydır ayda iki kez adet olmaya başladım doğum yapalı 10 ay oldu hala düzensiz bende sebebini bilmiyorum, bir türlü doktora da gidemedim bunun için
hunilimomm Klnccc benim de 3 ay kadar adetim gecikti ve uzamıştı 10 gün gecikirdim 4 gün adet olurdum yada 11 gün adet olurdum erken gelirdi hormon bozuklugu varmış biraz o yüzden olabilir sizin de
tkolcak Klnccc İki adet tarihinizin arasında kaç gün var. Doğum kontrol ilacı kullanıyor musunuz onlarda böyle seyler yapıyor. Kötü düşüncelere kapılmayın. Düzensizlikler olabilir arada
BalYanaklarinAnnesi Klnccc ben 1 ayda 10 gun fire veriyorum bı sonrakı ay hıc olmuyorum bı sonrakı ay 3 gun oluyorum bı sonrakı ay lekelenme oluyor sadece bu şekılde hazırandan berı devam edıyor
Klnccc AseLBebek26 ikinci defa olunca korku sardı 16 ay oldu doğum yapalı 6 aylıkken adet görmeye başlamıştım hiç böyle bişey olmamıştı son 2 aydır değişik
AseLBebek26 Klnccc bende aynen beş ay olduğunda adet görmeye başladım benimde iki seferdir böyle araştırdım birşey bulamadım pek aslında doktora gitmek lazim gidemedim de belki bilgisi olan daha önce yasayan biri cikar 🌸
Klnccc hunilimomm araştırdım çok kötü şeyler yazıyor inşallah normaldir hormon bozukluğu falan olsun razıyım
AseLBebek26 Klnccc kez az önce tekrar adet oldum ben bu üçüncü oldu benim ayda iki kez olduğum bende korkmaya başladım doktora gideceğim hafta içi senin randevun ne zaman canım gidince sende yazarmisin sonucu
Klnccc AseLBebek26 haftaya gideceğim tabiki yazarım sizde yazarsanız sevinirim inşallah önemli bişey yoktur 🤲
RainOverMe AseLBebek26 gebelık durumun falan olabılır mı ya benım kuzenım oyleydı gebe cıktı bel agrısı falan da cok oluyordu.