2minosprenses Tugceguldal hic cunku gotunu yirtida girmedi kundaga kaynanamlan annem kendilerini heder etide poncikelayla basa cikamadilar 🤣🤣🤣
MyEternalLoveNoyann Tugceguldal hiç yapmadım kundak yapınca aşırı huzursuzlandi uyumadı ağladı o yüzden doğduğundan beridir kundak yapmadım
CollininAnnesi Tugceguldal kundağı hiç sevmedi napıp edip elini çıkarıyordu. En kötü kıyafetinin içinden kolunu geçirip yine çıkarıyordu 😁 20 gün anca yapmışımdır sonra bıraktım 😇
Annekizz Tugceguldal Yamadım ki bi iki kere yaptım gece 2 saat sonra kalktığımda kollarını çıkarmıştı
Sda16 Cumartesiye 5 aylık olucaz 3 gün öncesine kadar geceleri yarım kundak yapiyordum ama her uyandigimda kollari dışarıda oluyor ama en azından göğsü sicak duruyor diye düşünüyorum
Deletedmom789 Tugceguldal 7-8 aya kadar herhalde. Ama kendileri aslında 6 aylıkken bıraktı. Eşim bırakamadı bir türlü, zor alıştırdım çocukların istemediğine
Zehra_minikkusum Tugceguldal 4 gün sonra 5 aylık olacak geceleri yarı kundaklıyorum oda alıştı çoğunlukla uyumadan önce bazense unutuyorum yatağına koymadan önce kundaklıyorum
Neseuygar08 Zehra_minikkusum aynen bende oyle alıştı sarmadan uyuyamıyo uyuduktan sonra acıyorum ellerını Nası bırakıncaya bılmıyorum. bebeklerımız aynı gün doğdu sanırım 29 unda 5 ay olacak benım kı de
Kubra3468 Tugceguldal bebeğim şuan 16 günlük canım kundak yapınca ortaligi yikiyor istemiyor biraz daha büyüsün alistiricam 😂
zeyneperva24_06 Tugceguldal şuan 3 aylığız yeni bıraktık ama ilk zamanlar tam kundak sonralarda yarım kundak simdi bi yapıyorum bi yapmıyorum
-Yasminnn_75_ Tugceguldal 6 ay 7 günlük doğduğundan beri yapıyorum alışdı yapmayınca güzel deliksiz uyumuyor
Yazannesi1 Tugceguldal hiç yapamadık 😬 ne emzik alıyor ne kundak istiyor ayakta sallanmak istemiyor nasıl bir bebek inanın bilmiyorum 😌😂 yeni doğanken ne eldiven kullandık ne şapka hiç bir şey istemiyor
Derya-Anne Tugceguldal kızımda oğlumda sadece 1 hafta kundakli durdular başka durduramadım ne yaptıysam alışmadılar benim bebeler rahat düşkünü