Mavilimorcicek Ommalik ya evet küçük küçük onlar ı.bende cok seviyorum.ama.hkc yapmadım sanırım üşeniyorum 🤗👏
Yagmursonrasitoprakkokusu Mavilimorcicek Şekilli Kıyır Kıyır Kurabiye (Püf Noktaları İle) (videolu) https://www.nefisyemektarifleri.com/sekilli-kiyir-kiyir-kurabiye-puf-noktalari-ile/ Ben bu tarifi çok severek yapıyorum, yiyenler de bayılıyor. En son oğlumun doğum gününde yapmıştım herkes hazır sanmıştı. Üstlerini benmari usulü ettiğim çikolata ile süsledim efsane oldu. Ben pudra şekeri ve nişastayı tarifte yazandan biraz daha az koyuyorum sadece. İnşaAllah linki atabilmişimdir 😊
Mavilimorcicek Yagmursonrasitoprakkokusu içine fındık koysam üzerine de tarcın ve pudra şekeri karışımı ile suslesem nasıl.olir acaba😍
bikerem Mavilimorcicek Biraz özensiz olmuş,sanirim tarifimde sikintili simdi firinda ama yayildilar valla,insallah tadindan kurtaririz,bi poset toz muzlu puding koydum hamuruna,bilemiyorum valla nasil olacak hic denememistim bunu😁🤷♀️
_esraaozturkk_ Mavilimorcicek hngisi 3 malzemeli mi 1 paket krem şanti 1 su bardağı yağ ve aldjgj kadar un kulak memesi kıvamına gelince yuvarla at fırına çıktıktan sonra üstüne ister pudra şekeri dok ister çikolata sosu çok güzel oluyo
Mom73727 Mavilimorcicek şu üstte ki tarıf canım nefis yemek tarifleri isteğe bağlı kahve koymuyorm bazen🥰
_esraaozturkk_ Mavilimorcicek aynen şipşak tarif 😅😅isim acil olduğu zman hemen yapıyorum. Güzel oluyor
bikerem Mavilimorcicek 3 cocuklu olunca bi de firin calismisken diye hep bunlar😁 insallah güzel olur🥰tesekkur ederim