Mavilimorcicek Kızlar yaptığınız em güzel kurabiye tarifini paylaşır mısınız en sevilen insanlar in talep ettiği bugün yapmak istiyorum 😍
Mavilimorcicek Fındıklı cevizli tarçınlı artık ne olursa şöyle sütle yemek istiyorum 15 aylık oğlum da yer hem dimi ama😁
egeninanns Mavilimorcicek 125 gr tereyağı (oda sıcaklığında) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı mısır nişastası 1 paket kabartma tozu 3 su bardağına yakın un hepsini karıştır ben yarısına kakao koyuyorum elimle şekil verip ortalarını bastırıyorum 180 derecede pişiriyorum soğuduktan sonra ortalarına benmarin usulü çikolata eritip koyuyorum . Dene bayılacaksın mutlaka
egeninanns Mavilimorcicek 250 gram margarin veya tereyağı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 3 su bardağına yakın un karıştır hepsini üstüne yumurta sarısı sür . 10 gün dursa yenir bayatlamaz . Bu iki tarif favorim her yiyen hazır zannediyor
Deletedmom636262 Mavilimorcicek bayatlamıyorda ben çok severim 🥰geçen de Elmalı turta yaptım hamurdan kaldı içine çikolata parçacıkları kattım yuvarlayıp fırında pişirdim çok güzel oldu oda🤗
Guley [url=https://www.hizliresim.com/4hzh52g][img]https://i.hizliresim.com/4hzh52g.jpg[/img][/url] Canım sürekli bu tarifi yapıyorum çaya gelicek olanlar özellikle istiyo Bende aşırı seviyorum yaparsan afiyet olsun 🥰🍪 Tarifte esmer şeker yaziyo ama ben normal şeker koyuyorum hepsini gayet güzel oluyo
Ommalik Ay benim de misafirlerim gelecek yarın. Çörekotlu kurabiyeya yapacağım. Efsane oluyor tavsiye ederim. Minik ufak top top yapıyorum. Kiyir kiyir
Mavilimorcicek Ommalik ya evet küçük küçük onlar ı.bende cok seviyorum.ama.hkc yapmadım sanırım üşeniyorum 🤗👏
Kubraybars Ommalik yaaa. Bende onu merak ediyorum yemiştim bikac yerde cok beğendim tarif verebilirmisn kuşum kolay mı yapabilirmiyim acaba 🤭
bikerem Mavilimorcicek az once yaptim,mantar kurabiye. Firin sirasi bekliyir guzel olursa mi yazayim,su an muthis gorunuyor da😁
Deletedmom_26 Mavilimorcicek Geçen tuzlu kurabiye yapmıştım herkes hazır sanmıştı kendim yaptım deyince pastaneden aldınız sandık dediler 😁 125 Gr tereyağ yada margarin (sana kullanmıştım 2 yumurta birinin sarısı üzeri için ayrilicak Yarım çay bardağı sıvı yag 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı elma sirkesi kullandım 1 çay kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 3 su bardağı un Üzerine Yumurta sarısı çörek otu ve susam Pisirmesinide kendinize göre ayarlayın tarifindekiyle fırınlar bir olmayınca olmuyo simdiden afiyet olsun 🙋😊
_esraaozturkk_ Mavilimorcicek hngisi 3 malzemeli mi 1 paket krem şanti 1 su bardağı yağ ve aldjgj kadar un kulak memesi kıvamına gelince yuvarla at fırına çıktıktan sonra üstüne ister pudra şekeri dok ister çikolata sosu çok güzel oluyo
bikerem Mavilimorcicek Biraz özensiz olmuş,sanirim tarifimde sikintili simdi firinda ama yayildilar valla,insallah tadindan kurtaririz,bi poset toz muzlu puding koydum hamuruna,bilemiyorum valla nasil olacak hic denememistim bunu😁🤷♀️