KucukAdamm yookkdahaneler Dogdugunda ilk 15 gün kalın giydirdim sadece kuzum. Sonrasında normal insan sıcaklığına ulaşıyorlar zaten . Bebeği terletme o zaman da hasta olur . Bronşitin sebebi terdir. Göğsüne ve sırtına bak sıcaksa üşümüyordur. Bide külotlu çorap kan dolaşımı için iyi değil .
MyEternalLoveNoyann Esrarenas21 yenidoğan kiyafet dediğiniz tulum falansa giydiriyorum değişiyor yani pijama alt üst takımda giydiriyorum yılında giydiriyorum nerdeyse günlük kıyafet degistirdigim için ne denk gelirse giydiriyorum
Medusafer yookkdahaneler 2 buçuk aylık kizim evimiz 21 derece kısa kollu veya askılı zibin üzerine takim yada tulum giydiriyorum bebekler sıcağı sevmez ayrıca bebegi üşümek değil terlemek hasta eder
rua_da_senhora_das_verdades yookkdahaneler eger bronşitse terletmeyin. Hastalığı iyileşmek yerine daha kötü olur.
Eminos yookkdahaneler evde kulotlu corap giydirmeyin 2 pantolon giydirin ayakli pantolonlardan giydirin icine ama kulotlu corap giydirmeyin kendimiz bile sabahtan aksama kadar kulotlu corapla duramayiz
_esraaozturkk_ yookkdahaneler bir çıtçıtlı badi giydir birde pijamasini Cnm yada kazağını ev soğuk değilse külotlu çorap gydirmene gerek yok bnce birde annem hep erkek çocuğu çok sıcak sevmez derdi😅
Deletedmom6262 Bebeğim 2 ayını doldurdu ince şapka takıyorum evim 25 29 derece arası oluyor atlet alt üst penye pijama ve ince yelek giydiriyorum acaba uşurmu
Zlm Deletedmom6262 şapkaya gerek yok artık iki aylık olmuş diğerleri iyi yelegide bakarsınız terliyosa çıkarın yada uykudan kalkınca giydirin bir süre evin sicakligima alisana kadar
Utkucan yookkdahaneler baya fazla bence aynı derecede oğlum kısakollu zıbın üzerine uzun kollu pijama alt üst birde çorap o kadar
Zlm yookkdahaneler üst üste iki alt giydirin çok aklınız kalıyorsa ama külotlu çorap sıkı birsey bütün bacaklarını sıkıyo kan dolaşımını etkiler diye dedim bence tek alt ile durmasinda gayet yeterli ama içiniz rahat etmiyosa iki kat eşofman giydirin
ly35 çok fazla giydiriyorsunuz asıl sıcaktan rahatsız oluyor bebekler. kısa kollu zıbın üstüne penye tulum veya alt üst takım ayağına penye çorap yeterli evde.