yookkdahaneler Kızlar merhaba erkek bebeğim iki aylık evimiz 23:24 derece uzun kollu Zıbın kilotlu çorap üzerine bir çorap bir de takım giydiriyorum ya da tulum çok mu kalın oluyor acaba tecrübesizm sizler nasıl giydiriyorsunuz
Zlm yookkdahaneler evde külotlu çorap giydirmeyin bence bı atlet üstüne uzun kollu uzun alt çorap uykudan kalkınca yekek yeter
KucukAdamm yookkdahaneler benimde evim 23 derece uzun kollu zıbın ve alt üst takım , ayağına da onca çorap ve üzerine havlu çorap giydiriyorum.
Alpbeybi yookkdahaneler bizim 23 derece. Kısa kollu zıbın üzerine ince penye alt üst giydiriyorum. Çorap bazen giydiriyorum bazen çıkarıyorum. Kilotlu çorap giydirmeyin bence kan dolaşımını yavaşlatır
MyEternalLoveNoyann yookkdahaneler evde kilotlu çorap giydirmeyi bence benim bebeğim de 2aylik bazen kısa kollu bazen uzun kollu zıbın giydiriyorum üzerine de bı takım kıyafet tamam. Kilotlu çorabı dışarı çıkınca giydiriyorum ayrıca eğer patikli alt giydiriyorsam çorap giydirmem patiksizsede bı kat çorap giydiririm
yookkdahaneler Zlm canım 2 aylık olduğu için birde bronşit atlatmaya çalışıyorum çok korkuyorum üşür diye ama erkek çocuğu sevmez sıcağı diyorlar doğru da
yookkdahaneler MyEternalLoveNoyann bende böyle yapmak istiyorum ama korkuyorum üşür diye bebeğiniz kaç aylık
Esrarenas21 MyEternalLoveNoyann yeni doğan kıyafet giydirıyor musunuz artık yoksa kazak Pijamaya mı başladınız
rua_da_senhora_das_verdades yookkdahaneler eger bronşitse terletmeyin. Hastalığı iyileşmek yerine daha kötü olur.
Zlm yookkdahaneler üst üste iki alt giydirin çok aklınız kalıyorsa ama külotlu çorap sıkı birsey bütün bacaklarını sıkıyo kan dolaşımını etkiler diye dedim bence tek alt ile durmasinda gayet yeterli ama içiniz rahat etmiyosa iki kat eşofman giydirin
KucukAdamm yookkdahaneler Şuan 10 aylık olmak üzere ama ben hep böyle giydirdim. Geçen kışta boyleydi yani. Hatta uyanınca üzerine yelek bile almiyordum
MyEternalLoveNoyann Esrarenas21 yenidoğan kiyafet dediğiniz tulum falansa giydiriyorum değişiyor yani pijama alt üst takımda giydiriyorum yılında giydiriyorum nerdeyse günlük kıyafet degistirdigim için ne denk gelirse giydiriyorum
KucukAdamm yookkdahaneler Dogdugunda ilk 15 gün kalın giydirdim sadece kuzum. Sonrasında normal insan sıcaklığına ulaşıyorlar zaten . Bebeği terletme o zaman da hasta olur . Bronşitin sebebi terdir. Göğsüne ve sırtına bak sıcaksa üşümüyordur. Bide külotlu çorap kan dolaşımı için iyi değil .
MomyNurse yookkdahaneler ev içinde külotlu çorap A gerek yok , 3 aylık oğlum 23-24 derece ev kısa kollu zıbın ayağına ince kısa çorap üzerine de penye ince tulum giydiriyorum. Uyandığında sadece yelek giyer 10-15 dk sonra sıcaklar zaten onu da çıkarırım