Edanr Kızlar hafta sonu bir iki gece kalmalı güzel önerceğiniz mutlaka şuraya gidin dediğiniz biyer varmı hangi şehire gitmeliyim gezilcek neresi daha güzel
Zeynebinannes Edanr Gebze’ye hiç gitmedim bilmiyorum ama Sapanca ve Bolu ikiside çok güzel ama önceliğim Sapanca olurdu 😊
Selma-aygun37 Edanr kendim gitmedim ama çok istiyorum gitmeyi sapanca da bungalov evler var doğası harika görünüyor tam bu mevsimde kafa dinlemelik bebeğim 3 aylık şöyle 1 yaşında falan olsa cuma aksamdan kaçıp pazar akşam donesim var
Busraveismailcinar Edanr bolu yu tavsiye ederim canım abant yedigöller gezin yürüyüş turu yapın kubbealtında yoğurtlu gözleme yiyin ve çarşısını gezin 😍
Uzayiko Edanr natürköy var kahvaltısı güzel konaklama da yapılıyor. Ayrıca Kartepe var my green boutiqe otel de güzel orada.
Edanr Selma-aygun37 bizde bi plan yaptık ama bakalım bebeğim 4 aylık bi cesarer gidiyoruz ınşallah güzel geçer
Selma-aygun37 Edanr iyi tatiller şimdiden bol dinlenmeler bebişin sağlığı yerindeyse problem yok benimki rahatsız biraz fazlaca da nane molla o yüzden cesaret edemiyorum
Silvermom Edanr gölcük tabiat parkı, abant, mudurnu ve göynük. Mudurnu veya göynükteki eski konaklarda konaklayabilirsiniz de.
Edanr Silvermom konaklama için otel bulduk da kahvaltısı güzel gezin mutlaka dediğniz yer varmı sakarya sapancada vs