Gençler merhabalar kızım 4 aylık olmak üzere doğduğu günden berri annem hep benleydi ama eşim annemden kızımı öyle bir kıskandı ki anlatamam. Annemin kucağında rahatsız olduğunu,annemin tutamadığını, annemin bakamadığını hep böyle sürdü ilk 40 gün üçümüz yanyanaydık kendiisi anneme hiç söylemeyip sürekli beni sıkıştırdı. 7. Günde doktor kontrolüne gittik kızımı anneme bırakıp aman allahım koşarak gittik anlatamam sanki evde tekti sanki annem dövecekti🥺 bir kaç kez böyle şeyler yaşadık. Annemle bebeği tek başıma bıraktırmadı bana neyse o zaman hormonlar falan dediklerini yapıyordum tabi öncesinde saatlerce kavga ederek şimdi iki buçuk aydır annemdeyim ve ben tüm bunları aştım. Ama kendisi arada geldiği her hafta sonu yok anneni sevmiyor yok annenden rahatsız oluyor modunda😒 sallamadım. Ablam geldi senin ablan nazar değer bilmem ne ayy hep böyle geldi geçti. Ben sandımki bu kıskançlığı herkese karşı bugün sabah annem kızıma kibar dedi annemin yüzüne hiç birşey demeyip bana annem kötü gözle bakıyor dedi bende saçmalama dedim tartıştık. Birazdan onlara gitcez kendisi 8 kardeş. Henüz hiç görmediler. Bakalım orda ne olcak dedim. Onlar kendi çocukları gibi görürler dedi. Ki kayınvalidem 2 kez görüp ikisindede bana çocuk doğurdedi😳kızımın 40 ı çıkmamıştı 4 cocuk iyidir diyordu😒 şaka gibi bende verdim cevabını. Ben 😒 annelik hormonu mu salınıyor acaba eşimden kafayı mı yedi acaba🥺 annem onun kıskandığını anladı sen onlardan kıskanmaki kocan bizden kıskanmasın dedi ama zannetmiyorum. Bu nasıl bir şey anlayabilmiş değilim. Annem olmasa ben ölmüştüm ama hiç teşekkür yok onun yerine full kıskanmaca😡 ayy bugün onlardan kıskanmalı mıyım annemi mi dinlemeliyim bilmiyorum