Acemianne012 Kizlar bebegimin kilosu 10 kilo 6 aylik masaAllah bence iyi ama fazla mı ya mama yiyor ve ek gıdaya başladım 4 aylıkken çünkü uyanıkken mama yemez zaten 3 yada 4 ölçek mama yer oda uyursa yer onun dışında ek gida veriyorum
Aysimaaa Acemianne012 kaç saatte bir kaç CC içiyor ek gıda başladık mamayı nasıl vereceğimi bilemiyorum zaten zorla içiyordu ek gıdada olunca iyice azaldı ml
Momanne06 Acemianne012 benim oğlumda 5 bucuj aylik öğlenleri ek gıda veriyorum yoğurt havuç patates gibi çorba vs ama sonra mama sini az içiyor 4 olcekkere düştü gece de hep aynı neden acaba
Acemianne012 Momanne06 bilmiyorum benim kızım doğduğundan beri hep uyanıkken beslendi malesef mamayi hep zorla ıciririm oda ne kadar icerse
Aysimaaa Momanne06 ek gıda yediği için süt içmelerinde azalma oluyor heralde öğün sayısı da azaldı bizim ek gıda yiyince aradan biraz zaman geçecek ancak öyle içecek sütünü.
irva Acemianne012 Belli bir zamandan sonra aman aman almıyor kilo duruluyor zaten.Şimdi böyle olsun daha iyi boşver.😁
Aysimaaa Maşallah güzel mis kilosu benim de bebeğim uyurken besleniyor ama 8 kilo. Ek gıdada başladık kilo alımı yavaşladi geçen ay siz ne veriyorsunuz kaç CC içiyor mama birde hangi mamayı kullanıyorsunuz.
Acemianne012 Aysimaaa ek gida olarak püre corba yogurt veriyordum bide arı mama var gece uykusundan önce tok tutsun diye veriyordum simdi 6 aylik olduğu için kahvalti vs başladım mama da 3 yada 4 ölçek içer ne zaman uyutursam o zaman icirmeye çalışırım bi düzen bi saati yok
Acemianne012 Aysimaaa bi saati yok vallaha uyanıkken içmediği için ne zaman uyutursam o zaman 3 yada 4 ölçek içer hipp mama kullanıyorum
Aysimaaa Momanne06 ek gıda yi nasıl yiyor yemesi güzelse sıkıntı olmaz inşallah.kac öğün veriyorsunuz.
Aysimaaa Acemianne012 bende aynılarını kullanıyorum arı mama başladım hipp felanda veriyorum uyuyunca da mama içiyor yada süt sagip veriyorum.ama günlük toplam kaç içmesi gerek acaba ek gıda yiyince az içiyorlar sanki.
tazeaane Acemianne012 kuzu manayı kes bence çünkü mama çok kilo aldırıyor. Benim kızım 5buçuk aylık 7.300 kilosu. Ek gıdaya yeni başladık meyve pürelerinden gidiyorum ama emiyo bide 1 kere püre veriyorum. Kilosu biraz fazla sanki bebişin dikkat et