Degrmenesra Kızlar geçen hafta lazere yazıldım bugün ilk seansımı oldum buz başlık ama atışları çok canımı acıttı eczaneden uyuşturucu krem alıp sürsem olur mu acaba birde lazer sonrası losyon kullanmam lazım nemlendirmek için önerebilceğiniz kıl kökünü beslenmeyen bir losyon var mı? Gittiğim merkezde var aslında satıyorlar ama 150 lira dediler biraz fazla geldi dışardan bakıcam ilk
Katun Degrmenesra ben salak gibi merkezin saattığı uyuşturucu kremden almıştım hiç etki etmemişti küçücük şeydi birde 100 tl vermiştim. Losyonuda orada aldım pleeng almıştım birde
dandiniko Degrmenesra ilki evet acılı oluyor ama daha sonraki seanslarda alışıyorsunuz. Bende after lazer diye bi losyon kullanıyorum
SuPerisiiii Degrmenesra mentollü bi jel kullanmıştım ben. Çok uzun gidiyor ki zaten sonraki seanslarda çok acıtmıyordu artık.
Eslemmoms Degrmenesra uyuşturucu kremlerde işe yarayan var elbette vucüdunuzun anestezi direncine bağlı biraz etki de etmeyebilir ben losyon olarak sudokrem kullanıyorum peeling için de garnier saf ve temiz var ya onu kullanıyorum
Degrmenesra Katun bende bugün korktum dediler uyuşturucu krem verelim sürün öyle başlayın 90 liraydı almadım ama eczanede daha uygun sonuçta hem ilk seans olduğu için acırmı acımazmı bilmiyodum bidahakine eczaneden alıp öyle gidicem
Katun Degrmenesra alışıyorsun ya benim genital acıyordu sıkıyordum dişimi boşa acı çekmişim gerçi parada cabası
Yagmur46 Ssssraa genelde esmer bölgeler çok acır. Özel bölge mesela. Benim bacak koltuk altı filan hiç acımıyor,ama özel bölge açıyor. Bi de denizde bacaklarda bileğe doğru bronzlaşma olmuştu o bölge baya acımıştı, görevli bayan bronz ten acır demişti
Degrmenesra dandiniko bazı losyonlar kıl kökünü besleyip dökülmesini engelliyomuş bu onlar gibi değil demi
Degrmenesra 1bebek1annee ayyy ben bugün acıdan kendimi kasmaktan karnıma öyle bi ağrı girmişki sanki yüz tane şınav çekmişim öyle ağrıyo kaslarım
Katun Degrmenesra bekarken gittim 12 seans falandı. Hamile kalınca geri hepsi çıktı hormonlardan dolayı
1bebek1annee Katun hadi yaa! Ben hamileliğim boyunca da çok rahat ettim. Tek tük çıktı ama almaya gerek duyacak kadar asla değildi.
Katun Degrmenesra malesef evet. Zaten sonradan araştırdım piyasada çok sahte makine varmış şuan ki aklım olsa o çakallara para kaptırmazdım kavgalı bi şekilde çıkmıktım oradan davalık olucaktık neredeyse
dandiniko Degrmenesra yok gayet güzel dökülüyor. Sadece nemlendirmesi için verdiler. Çok kuruydu cildim
Degrmenesra Katun ayyy evet bazı yerler öylr bakalım bizim nasıl olcak inşallah paramızda emeğimizde boşa gitmez
Degrmenesra Yagmur46 birde kıl köklerin kalınsa acır benim kökler çok kalın acısı ondan çok oldu ama kalın köklerde daha güzel sonuç elde ediliyormuş cihaz daha çok gördüğü için. Bilmiyorum bakalım nasıl olcak girdik bi yola artık 😂
Katun 1bebek1annee ben çok kıllandım ya hiç çıkmayan yerlerimde çıktı göbeğimde sırtımda yüzümde çıktı. Dr dökülür elleme dedi. Herkeste farklı demek ki