Pelin05 Ipegim aslında bende severim ferah ferah ama bu bi hoşuma gitti çok modern duruyor eşim inşaat mühendisi bizim mutfağa olmaz diyor
limonlukarpuzzz Pelin05 he vallla birde hevesle yaptirdiydim neyse gittigim yerde daha iyi seçimler yaparim 😂
Pelin05 limonlukarpuzzz ya evet o heves bende de var şu an deli gibi herkesin fikrini alıyorum çok modern çok şık bi mutfak gerçekten ama canım sıkıldı değiştirelim diyebileceğimiz bir şey değil 🤣
Mirac_bbk Pelin05 renk çok güzel ama büyük mutfakta güzel olur ayrıya ara fayans ve taş ahşap görünümlüde çok şık duruyor bende çok beğeniyorum ama cesaret edemem çünkü değiştirilecek birşey değil
Pelin05 Mirac_bbk evet çok güzel açıkçası mutfak karşılıklı olacağı için alan daralacak o yüzden bilemiyorum ya
PrensinAnnesi34 Pelin05 benimkiler gri parlak en ufak el izi belli oluyor özelliklede güneş ışığı deyince
Pelin05 PrensinAnnesi34 genel olarak parlaklarda bu sıkıntı var şu an ki evimin beyaz parlak belli etmiyor ama renk koyulaştıkça belli ediyor sanırım
YeniAnneIstanbul Pelin05 ya valla bizimkilerinde hic sorun olmuyor 😊 Annem yerleri beyaz mermer yaptirdi cok orijinal yani beyaz veya siyah mutfaktan artik biktik 😀 bende seneye geri donunce boyle veya lacivert + antrasit yaptirmayi dusunuyorum 🥰
Pelin05 YeniAnneIstanbul her evde beyaz siyah genellikle gerçekten yA ben de farklı istiyorum ama alan çok geniş değil 🤣
Arafinannesi Pelin05 benim de çoğunluğu antrasit bazı kapaklar beyaz ben seviyorum mutfağım geniş olduğu için boğmadı bide asil duruyor🌸
Pelin05 Arafinannesi ya işte gerçekten çok asil duruyor bizim ki de 15m2 aslında küçük değil ama uzunlamasına ve karşılıklı dolaplar olacağı için bi ikilemde kaldım 😅🤦🏻♀️
Vlns Pelin05 ben sen böyle istiyorum ya ama etrafımdakiler tutturmuş beyaz yaptır diyor istemiyorum beuaz
Pelin05 Vlns bana da etrafımdakiler (eşimde dahil) beyaz olsun diyorlar çok güzel duruyor evet ama biraz da şık olsun heriiiii 🤣🤣
Vlns Pelin05 yani tezgahı bu şekilde ve tezgah arası taşı böyle istiyorum mutfak dolaplarım zaten beyaz değiştirdim yeni
Pelin05 Zelisblt ay Allah seni 😅 Antrasit grinin koyu bi rengi siyaha yakın mat ise parlamayan demek hani mat ojeler varya onun gibi 🤣
Zelisblt Pelin05 matın ne demk olduğunu biliyom canm o kadr da değil 😅, peki bunu mutfak dolabı in mi sordun ne için ☺️