BuzluKahve Pelin05 ahşapla birleşimine bayılıyorum. Ama mat ve parlak arası sedefli olanlar var, arkadaşım yaptırdı. Çok hoş ve kolay temizleniyormuş
Alfabeta Pelin05 benim antrasit çok hoş duruyor tezgah beyaz tezgahla dolap arası siyah cam ama çok zor temizliği
YesilbirAda Pelin05 benim antrasit mat cook memnunum evimin geneli antrasit asla bogmuyo her gelen mimar soruyo ama mimar faalan yok tabiii ki esimle bizim zevkimiz 🤣 nemli bezle siliyorum geciyorum mis gibi
Pelin05 Adiyokkitabin mutfağım büyük olacak ama karşılıklı tezgahlar olacak tezgah ahşap görünümlü nasıl olur acaba ya
Pelin05 BuzluKahve evet yaa o uyuma ben de bayılıyorum missss missss valla sedefli dediğiniz hafif parlak gibi mi oluyor
Pelin05 YesilbirAda parmak izi felan kalıyor mu yA bir de fotoğraf atma şansınız var mı acaba eşimle tartışıyoruz içeriyi boğar internettekilere bakma ışıktan sana cazip geliyor diyor y 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
YesilbirAda Pelin05 illa ki kaliyor ama her dolapta olur bunda sadece mat oldugu icin gorunuyor ama oyle fazla fazla pis gorunmuyor ve temizligi sadece nemli bez yani seven isteyen yaptirir fotograf atamam maalesef evde degilim :(
Ipegim Pelin05 canım mat dursun değil akrilik değilse o zaman lake olacak lake de o renk hiç görmedim mat olması bir şey değiştirmiyor antasit her türlü parmak izi bırakıyor arkadaşıma güya mutfakçı asla yapmaz demiş ama kandırmış işte
Deletedmom78654 Pelin05 hem koyu renk hem açık renk mutfak kullanmış biri olarak kesinlikle açık renkli mutfak diyorum
Pelin05 Ipegim ay çok da malzemeden anlamıyorum yA lakedir o zaman 🙊😂 aman çoğunda kalıyor işte bizim mutfak karşılıklı olacak eşimde çok boğar diyip duruyor