Bunu çok az insan biliyo bakın size dokunmayan gaz yapmayan şey eşinize gaz yapıyosa o bile genetik yapı bakımından bebeği etkiliyo buna çok dikkat edin bi kolik annesi olarak söylüyorum ilk zamanlar ne damlalar ne masajlar ne sıcak uygulamalar.. Geçmiyosa geçmiyo o arada ama sonra hafifliyo Rabbim yardımcınız olsun önce siz sakin olun. Yapmak çok zor ama bi kulağınıza kulaklık takıp sevdiğiniz bi şarkıyı açın ona eşlik edin bebeğinizi kucağınıza alıp sırtına masaj yaparken kulağınızı ona değil kulaklığa verin ilk bunu duyduğumda o nasıl vicdan demiştim ki başıma geldiğinde bebekle birlikte ben de ağlarken aslında ona hiç yardımcı olamadığımı iyi gelemediğimi önce kendim sakinleşmem gerektiğini anlayana kadar.. Deneyin bi inanın sizin sakinliğiniz ona daha iyi gelicek. Bi de karnına ılık su tutmanın çok faydasını gördük biz, yatırın küvetine duş aldırın açın beyaz gürültüyü de karnına bol bol su dökün inşallah siz de görürsünüz faydasını bi de tamamen geçme değil az da olsa azalsa yeter gözüyle bakın yoksa bebeğe yetse size yetmez. Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun