Ertgrlunannesi Kızlar avent emzik kullanıp içine su dolan varmı? Ben kaynattıktan sonra oldu acaba kaynatılmaması mı gerekiyordu?
Mavibebegim Ertgrlunannesi bende de aynı sıkıntı oldu içi buhar yaptı hatta ama kaynatmadan nasıl olucak ki ?
elifiii Ertgrlunannesi emziklerin önrğ 3 ay ve her emzik öyle oluyor ancak kaynattıgınız suya ( kaucuk emzik hariç) 1-2 adet limon tuzu atarsanız o kirli beyaz görüntü gidiyor. Sonra duru su ile kaynatırsanız iyi olur. En son temiz elinizle sıkıp içindeki suyu bosaltabilirsiniz.
Ertgrlunannesi Mavibebegim Sinifcianne Sedaaay Nisan2019 kutuyu aldım bide özellikle kaynatmadan önce ve sonra baktım kaynatınca oluyo sanırım eriyor mu acaba?🙄 İşin kötüsü içi ıslak kalınca bakteri ürer heralde içime kurt düştü düşünür dururum şimdi
Sinifcianne Hangi emziği kullandıysam bu sorunu yaşadım😔 2 ay sonra falan içinin netliği gidiyor zaten değiştiriyorum mecbur pis gibi duruyor🙄
Pinkbery Sinifcianne 2 ay cok uzun bi sure değilmi Ayda bir kere yada iki kere dehistirmek lazım. Cunku kuflenmeye başlıyor su aldıkça. Emzigin dibini koklayın farkedersiniz.
NekwaSultan Hangi marka emzik olursa olsun o dediginiz sey oluyor zaten bebis emerken o gidiyor bakteri olcak bir durum kalmıyor kizlar Zaten 1 emziğin ömrü malum 3 ay 😊
Sedaaay NekwaSultan bebedir aldım aventten sonra hiç bişi olmadı tas gibi acente o kadar para verdim bebedor 10tl 😀
mama Ertgrlunannesi bende o emzikten kullanıyordum evet içi su doluyor kaynatınca. Ellerimi güzelce yıkayıp içinde ki suyu bastırarak boşaltıyordum
Pinkbery Ertgrlunannesi bütün emziklerin dibi deliktir zaten avente özel dehıl canım.bebek emdiğinde yumusak olmasını sağlar bu yüzden. Ve ben farkettim ki emzik kokmaya baslqmıstı 1 ay olmadan hemen degıstırdım bir emzigin 3 ay kullanılması cok yanlıs bana göre . Özellikle sürekli yıkıyorsanız benim gibi .dipten artık küf gibi kokuyor başınıza geldimi bilmiyorum. Ayda bir yada iki kere yeniliyorum ben bu sebepten
AygulSina omeriminannesi bende hic bir sorun olmadi emzikte ne küflenme nede kokma sizde nasil oluyor ki anlamis degilim
deletedmom2200 Ertgrlunannesi kaynatmana gerek yok steril etmen için özel kabı var eğer ona sahipsen mikrodalga da yapabilirsin sadece. Ayrıca düzenli olarak emzik değiştirmen de yeterli olacaktır. Air olduğu için içine su giriyor maalesef
Ertgrlunannesi deletedmom2200 merhaba özel kabı nasıl oluyor steril etmek için içinden çıkan kaptan mı bahsediyorsunuz ambalajı?
omeriminannesi AygulSina bende de olmadı ama avent in kullanım kılavuzu 1 ay ömür veriyor riske atmaya gerek yok bence
AygulSina omeriminannesi okumadim valla ama zaten 1 ay sonra degistiricem o yuzden simdi yeni almak istemiyorum dikat ederim 6 aydan sonra alinca