Kk41 Deletedmom_101 8 .10. Ayda 2 doz yapıldı bexero 3. Doz 14 aylıkken falan olcak . Nimerix var 1 yaştan sonra tek doz o da
Kayram64 Deletedmom_101 2.ve 4. Ayda rotarix yaptırdım.. bexsero 1.Doz 5 aylıkken 2. Doz 7 aylıkken yapıldı 3. Doz 15. Ayda daha olmadık 12. Ayda da nimenrix var
Deletedmom_101 2 ay 23 günlüğüz bugün rotavirüs aşısını yaptırdım 1 hafta sonra menenjiti yaptırayım diyorum
Kk41 Deletedmom_101 doktoruna göre değişiyor. Ağır bi aşı ben Cok erken yaptırmak istemedim. Dr da kalabalık ortama girmiyorsan geç yaptırabilirsin demişti
Tugce Deletedmom_101 2 ay 27 günlükken bexsero 1. Doz menenjit aşısı yaptırdık. Günümüzde doğru kabul edilen bu. 1 yaş öncesi ve 1 yaş sonrası koruma olarak ikiye ayrılıyor. 3 aylık başlandığında 1 yaş öncesi de koruma oluyor.
Tugce Deletedmom_101 benim bebeğim alerjik olduğu için rotavirüs aşısı yapılamıyor. O yüzden 3. Ayda sadece menenjit yapıldı. 5. Ayda yine menenjit aşımız var
Tugce Deletedmom_101 😅 süt ve süt ürünleri, dana eti, soya, yumurta, zeytin, domates, narenciye, bakliyat, kuruyemiş, çilek, mor erik, yeşil üzüm, pırasa
Tugce Deletedmom_101 bir alerji uzmanı değerlendirmeli. Bağırsaklara zarar verilmesi alerji süresini uzatıyor çünkü. Hafif bir alerji olarak görülürse bazı doktorlar olumlu bakıyor
Kayram64 Deletedmom_101 her doktorun aşı takvimi farklı oluyor (özel aşılardan söz ediyorum) bexsero 3-5-15. Aylarda , nimenrix ise 12. Ayda bizim doktorumuz bu şekilde önerdi bizde kabul edip yaptırdık
Deletedmom_101 Kayram64 rota aşısı dokunmaz değil mi iki hafta önce 3 kasımda 2 ay aşısı yaptırdım bugünde rota