YK_ Kizlar slm medicalpark engin yurdakula gidiyorduk ama muayenehane açıyormuş simdi yine numarasını veren ve ilgili bi doktor arayisindayim ozel sağlık sigortasının da geçerli olduğu doktor önerilerinizi bekliyorum
Saripapatyam123 YK_ kecioren de kuzum özel akbank var yetiş hoca uzerine tanımam oglum çölyak olabilir demişlerdi bizimle ağladığını birim😌
[silindi] YK_ Magnet Hastanesi Ayşe Fulya ATEŞ hocam ❤️ Uzun uğraşlar sonucu bulduk canım müthiş ilgili ve bilgili. Özel sağlık sigorta kısmı var kayıt yerlerinde ama ücretler hakkında bir bilgim yok maalsef
YK_ Saripapatyam123 Yaa çok iyi gerçekten ama eryamandayim ben Keçiören cok uzak kalıyor ya en azından batıkent sincan falan bakıyorum acil bi durum olursa hemen gidebilmek için
YK_ gizemito kendisinden cnm gecen hafta kontrolumuz vardi 1 aralıkta ayrılıyorum muayenehane açıyorum dedi
YK_ [silindi] hastanenin kendi sağlık sigortası var demekki bizimki Allianz tamamlayıcı cnm sagol bi araştırayım bakalim tlfla bilgi almaya çalışayım
YK_ gizemito ay yerini eşim sordu söyledi de unuttum ya bize de zaten eşim sırf sizin için geliyoruz bu hastaneye yoksa gelmem devlet hastanesi gibi falan dedi de öyle bende gidiyorum zaten 1 aralıkta dedi
gizemito YK_ Hımmm 🥺 Anladım, aynen bizde sırf onun için gidiyoruz. Çok sıra beklesek de çok güvenilir geliyor. Nokta atışı teşhisleri var. Bende bekleyeyim burada bakalım öneriler nolcak
Kahvedelisi YK_ medicana da mustafa çağlar yonguç var biz gidiyoruz memnun da kaldık numarasını da veriyor. Biraz hızlı konuşuyor ama o sırada tüm sorularınıza cvp buluyorsunuz
YK_ Kahvedelisi a lifetaydi daha önce değil mi onu da cok duymuştum da sadece gelişimsel ozelliklerinden bahsetmiyormus galiba yani yaşına göre yapması gerekenler vs