Birkullanici 😂 birtürlü istikrarlı yürütemediğim şu diyetimi bugün yulafla başlatıyorum. Varmı dşyet yapan 😊
Hygge Birkullanici Umarım bu sefer istikrarlı yürürsünüz 🥰😅 Diyet yapmıyorum ama yulaf yerim her sabah, kuru meyveli yulaf. Müsli oluyor sanırım 😃
Sisi Birkullanici been hatta bi diyet grubumuz var kızlarla birbirimize destek motive amaçlı. Arada bozduğum oluyor tabii ama grubun faydasını gördüm şuan inşallah yaza kadar 25 kilo hedefim var 🥰
Hygge Birkullanici Ben de tam tersi hem kalorisi hem proteini fazla diye tercih ediyorum spor yaptığım için 😅 Az miktarda kuru meyve yemenizi tavsiye ederim ama diyet yapacaksanız, sağlıklı protein vitamin mineral sağlarsınız vücudunuza 🥰
Birkullanici Hygge ben spor yapmıyorum ve çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum çünkü azıcık yürüsem nefes nefeseyim😀
homosapiens IceLady maşallah ama ben cok kısmadım kendimi 10 kilo fazlam vardı sadece 7 si gitti 3 ü kaldı inşalalh😊
Hygge Birkullanici Havalar iyice soğumadan alın bebeğinizi gezmeye çıkın imkanınız varsa, tam yürüyüş havası sonbahar, yavaştan başlamış olursunuz. Spor iyidir ♥️♥️
Kuzucukumsu Birkullanici diyet yapmam lazım 10 kg fazlam var doğumdan kalan bebiş 3 aylık sütüm azalır diye korkuyorum zaten emmiyor bu aralar. Diyet yapmıyorum bu yüzden ama yulaflı sütlü İncirli tatlı tarifim var. 2 günde bir yaparım.